Obavijesti

Tech

Komentari 8

Samsung objavio: Novi Galaxy Note 2 će otkriti 29. kolovoza

Samsung objavio: Novi Galaxy Note 2 će otkriti  29. kolovoza
1

Očekuje se kako će novi križanac tableta i telefona iz Samsunga imati veći ekran (5,5 inča) te brži procesor i puno bolju kameru.

VIDEO

Nekoliko tjedana prije sada već očekivanog predstavljanja novog iPhonea, Samsung će u Berlinu otkriti nasljednika svog križanca između tableta i telefona.

- Novi Galaxy Note predstavit ćemo u Berlinu 29. kolovoza - rekao je Samsungov glasnogovornik za Reuters. To će biti samo dva dana prije otvorenja sajma IFA. 

Kako prenose mediji, novi Note imat će čvršći 5,5 inčni ekran (sadašnji je 5,3), te brži procesor i puno bolju kameru. Gotovo sigurno bi se na njemu trebala naći i posljednja verzija Androida, Jelly Bean. 

Samsung je lani pretekao Apple kao najveći proizvođač mobitela, a svoje vodstvo žele učvrstiti tako što će preduhitriti Apple novim uređajima. Još u svibnju su predstavili Galaxy S III.  Apple bi novi telefon trebao predstaviti 12. rujna. 

Bitka Samsunga i Applea, osim u isporukama novih uređaja, gdje Apple debelo zaostaje (26 milijuna u odnosu na Samsungovih 50 u zadnjem kvartalu), traje i po sudovima. Ovog tjedna u Kaliforniji je počelo suđenje u kojem Apple tvrdi da je Samsung iskopirao njihov iPhone za svoje uređaje, a Samsung je uzvratio tužbama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno