Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Samsungov sat dobio je nove verzije, radit će i sa iPhoneom

None Foto: Samsung 2

Samsung je na CES-u predstavio dvije verzije svog pametnog sata koje se po specifikacijama ne razlikuju od osnovnog modela, ali će im cijena biti nešto viša

Samsung je na CES-u predstavio dvije verzije pametnog sata Gear S2, jedan s platinastim i drugi s 18-karatnim kućištem boje ružičastog zlata. Kako bi došli do još većeg broja novih korisnika, Samsung je najavio kako će njihov sat kasnije ove godine biti kompatibilan i sa iPhoneom.

Specifikacije su iste kao i kod osnovnih modela, no sada imate veći izbor remena i kućišta. U partnerstvu s ekskluzivnim dizajnerima kao što je Colombo Samsung je predstavio liniju remena za Gear S2, kao i kreativna i zabavna kućišta u suradnji s dizajnerima kao što su Keith Haring, Jean-Michael Basquiat, Jeremyville i Burton Morris. 

Samsung


Uređaj je debeo 11,4 milimetara, ima ekran dijagonale 1,2 inča rezolucije 360x360, operativni sustav Tizen i dvojezgreni procesor od 1 GHz. Tu je i tehnologija NFC koja omogućuje mobilno plaćanje bez potrebe za novčanikom. Baterija, tvrde u Samsungu, traje do dva-tri dana, a punjenje je moguće bežičnim putem.

Novi Gear S2 classic bit će dostupan početkom veljače s kućištem boje ružičastog zlata i kožnim remenom boje slonovače, kao i u inačici s platinastim kućištem i kožnim remenom crne boje.

Samsung nije objavio cijenu ovih modela, no stajat će nešto više od osnovne verzije.

Komentari (17)
  • To! prvi sam komentirao! yes!!!!

    10. 1. 2016,   17:46
  • Jednog dana kad zaradim dovoljno para kupit cu si normalan sat,Tag Heuer za 2500 eura i mirna bosna.Ne vidim razloga zasto bi netko uopce kupovao nekakav digitalan sat kad takav isti sat dobijes na tabletu,kompu ili smartphonu dok je klasicni sat ipak klasicni i kupujes ga jednom da traje i da ako bog da ga das svojoj djeci ili mozda unucima.

    10. 1. 2016,   23:38
  • kopija lg r-a

    10. 1. 2016,   20:06