Obavijesti

Tech

Komentari 18

Serveri već na samrti: Izašao je World of Warcraft Classic

Serveri već na samrti: Izašao je World of Warcraft Classic

Kultni WoW se vratio, a Blizzardovi serveri od sinoć su na izdahu.

VIDEO

Nakon cijelog jednog godišnjeg doba iščekivanja, World of Warcraft Classic napokon je ugledao svjetlo dana noćas u 1 sat.

Blizzard je to proslavio i humorističnom igranom najavom nove-stare igre koja je definirala moderni žanr MMORPG-ova. Uradak koji možete vidjeti u nastavku prepun je cameo uloga koje će prepoznati ne samo poklonici WoW-a, već i ljubitelji fantazijskih svjetova općenito.

Pogledajte kako je Blizzard obilježio izlazak WoW Classica:

Pokretanje videa...

WoW Classic slavi 15 godina 01:54

Između ostalih likova, tijekom ovog šaljivog spota možete vidjeti čak i Kristiana Nairna, poznatijeg kao Hodora iz Igre prijestolja.

Hoće li povratak originalnog WoW-a značiti i revitalizaciju njegove esportske scene ostaje za vidjeti, no ne tako davno, tri na tri WoW bitke bile su jedne od najpopularnijih disciplina u kompetitivnom gamingu te jedna od samo tri kategorije natjecanja na Blizzardovom prvom EU Road To Blizzcon spektaklu održanom u praškoj O2 areni krajem 2015.

Unatoč tome, nije izgledno kako ćemo novi-stari World of Warcraft tako skoro gledati u npr. drugoj sezoni Esports prvenstva Hrvatske jer mala zajednica lojalnih igrača koju ovaj neuništivi MMO i dalje uživa na našim prostorima, posljednji trendovi u kompetitivnom gamingu puno su naklonjeniji vizualno i mehanički jednostavnijim uratcima koje čak i publika koja ih osobno ne igra lako može pratiti.

Baš kako mu to i ime sugerira, WoW Classic je reizdanje slavnog MMORPG-a iz 2004. slobodno od bilo kakvih ekspanzija koje je dostupno u sklopu standardne pretplate na igru koja u Europi košta 15 eura mjesečno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno