Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gejmerica poput Sharon Stone: Kaznili je jer nije nosila gaćice

None Foto: Twitch TV 3

Amouranth, jedna od najpopularnijih streamerica na Twitchu s više od milijun pratitelja, završila je u blokadi nakon što je prenosila kako se valja po podu u haljini koja je otkrila puno više nego što je smjela

Twitch je servis preko kojeg korisnici emitiraju sadržaj uglavnom vezan za video igre. Na njemu se emitiraju vijesti o novim naslovima iz svijeta videoigara, savjeti o raznim igrama... Mnogi korisnici prenose svoje mečeve u raznim multiplayer naslovima, komentiraju nove hit igre ili prenose gameplay iz igara koje još nisu dostupne...

Streamerica Amouranth bila je jedna od najpopularnijih na Twitchu s više od milijun pratitelja. 'Bila', više nije. Kanal joj je ugašen jer se malo zaigrala pred kamerama. Jedan od razloga njezine popularnosti... Pa dovoljno je pogledati je kako izgleda.

Često je koristila oskudnu odjeću u emitiranju sadržaja, no sad je prešla preko granice i profil joj je baniran najmanje tri dana, možda će to biti produljeno i mjesec dana.

Foto: Twitch TV

Navodno je Twitchu trebalo čak 12 sati da je odluče banirati, iako je bilo jasno da je planirano pred kamere legla bez donjeg rublja. Ako nekoga zanima o čemu je prije toga pričala, bilo je nešto o Minecraftu. Kako god, neko je vrijeme neće biti. 

Foto: Twitch TV

Komentari (53)
  • Taj gaming je propo od kad su fufe počele pokazivat svoja gola tijela na streamovima. Žene unište sve čega se prime.

    9. 9. 2019,   14:12
  • Ona uopće nije gejmerica nego obicna cam girl koja radi asmr na twitch a na ostalim medijima cistu pornografiju

    9. 9. 2019,   14:06
  • Ajde malo joj izletila micica i odmah drama! Sloboda golom tijelu!

    9. 9. 2019,   14:09