Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Širi se Vip Adria liga: Igrači će se sada natjecati na telefonima

None Foto: Vipnet 4

Clash Royale i Hearthstone mobilni su megahitovi u kojima će se natjecati igrači lige koju podržava i globalni ESL. Prijave su već otvorene, a natjecanja traju do početka studenog.

Nakon što su u prvoj sezoni pokazali da u regiji postoji veliki interes igrača za profesionalnim natjecanjem, Vip Adria liga powered by ESL od 14. srpnja širi se sa dvije igre na mobilnim uređajima.  

Igrači će tako uz Counter-Strike: Global Offensive  i League of Legends dobiti priliku da odmjere snage u hitovima  Clash Royale i Hearthstone.

- Prva sezona Vip Adria lige jasno je pokazala kako na ovim prostorima vlada velik interes za gamingom i esportom. Smjer je to koji ćemo nastaviti još snažnije podržavati - rekao je Lordan Kondić iz Vipneta. 

Po uzoru na natjecanja u računalnim esport naslovima u sklopu Vip Adria lige, natjecanja na mobilnim uređajima počinju 14. srpnja i traju do početka studenog. Krajem svakog mjeseca održat će se mjesečna finala kvalifikacija, a dva najbolja igrača svakog mjeseca kvalificirat će se za online playoff u studenom. Četiri najbolja igrača u online playoffu plasirat će se na završni turnir koji će se održati od 23. do 25. studenog ove godine, na Reboot InfoGamer festivalu u Zagrebu. 

Komentari (2)
  • To je super. I neka na još neke video igre preko mobitela da se takmiče u turnirima VIP ADRIA

    15. 7. 2018,   23:36
  • Gdje ste gejmeri? Nema spavanja. Imam igranja video igara

    21. 7. 2018,   23:50