Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Slavni YouTuber: Prodavao sam čarape prije internet slave

Bogdan Lalović, poznatiji pod svojim YouTube nadimkom SerbianGamesBL, prisjetio se svojih skromnih početaka za 24sata.

Nedugo nakon gostovanja na povijesnom Gaming in the Sky događanju koje je ovog travnja nekolicini sretnika zauvijek promijenilo shvaćanje ekstremnog gaminga, poznati streamer Bodgan Lalović, igraćoj zajednici najbolje znan kao SerbianGamesBL, progovorio je o svojim počecima za 24sata.

29-godišnji gamer dočekao je svoja 24 pitanja nedugo nakon što je to isto učinio njegov dobar prijatelj i kolega Mudja, inače najpoznatiji streamer u regiji. Tako saznajemo kako je Lalović prije YouTube slave prodavao čarape, a popularni streamer istom je prilikom otkrio i što misli o noćnom životu u Zagrebu, kakav je on u usporedbi s Beogradom, koja mu se pjevačica iz regije najviše dopada i što smatra svojom najvećom manom.

SerbianGamesBL i Mudja ove su godine posjetili Zagreb zahvaljujući gore spomenutom ekstremnom događanju koje je njih i grupu drugih YouTubera, ali i sretnih dobitnika nekolicine nagradnih igara, vinulo 40 metara iznad Jaruna gdje su iz prve ruke iskusili doslovno igranje na visini osmokatnice koja simbolizira cilj kojem novi gaming brand Lvl8. već nekoliko mjeseci teži - podizanje gaminga u Hrvatskoj i regiji na višu razinu.

Komentiraj, znaš da želiš!