Obavijesti

Tech

Komentari 81

'Smak svijeta stiže za vikend'; Što o tome kažu znanstvenici?

'Smak svijeta stiže za vikend'; Što o tome kažu znanstvenici?
1

Teoretičari zavjere tvrde da smak svijeta kuca na vrata. S druge strane, znanstvena zajednica nije uvjerena u postojanje planeta Nibiru koji NASA nikad nije pronašla

VIDEO

Uživajte u ovom vikendu, jer bi nam mogao biti posljednji, barem ako je vjerovati teoretičarima zavjere. Naime, oni tvrde da će se hipotetski Planet X, poznatiji kao Nibiru, ovih dana sudariti sa Zemljom i izazvati smak svijeta.

Taj isti Nibiru već je trebao uništiti naš planet 23. rujna prema kršćanskoj numerologiji, no još smo tu, kao i svaki put dosad kad je ovaj fantomski planet trebao pogoditi naš. Ovog vikenda čekaju nas 'paklena vatra i sumpor', uvjeren je David Meade, autor knjige 'Planet X - dolazak 2017.'.

- Binarna zvijezda našeg Sunca stiže prema nama, prema Južnom polu. Sa sobom će dovesti sedam orbitirajućih tijela, uključujući i Nibiru, tvrdi Meade.

Inače, Nibiru je planet koji se koji se, prema mišljenjima nekih "istraživača", nalazi na rubu Sunčeva sustava. Oni vjeruju da će to nebesko tijelo svojim prolaskom kroz Sunčev sustav uzrokovati kataklizmu na Zemlji i izazvati smak svijeta. Također, tvrde da ga je teško uočiti zbog kuta kojim se približava Zemlji, no njegov je dolazak neminovan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Meade je taj scenarij opisao i potkrijepio znanstevnim i astronomskim dokazima u svojoj knjizi, no čitatelji upozoravaju da nakon prvih 40-ak stranica tematika postaje previše religiozna te da Meade apokalipsu objašnjava rečenicom 'Bog je tako rekao u Bibliji'.

S druge strane, znanstvenici iz NASA-e tvrde da nema valjanog dokaza o postojanju planeta Nibiru.

- Nema fotografija, nema praćenja s naše strane, nema astronomskih promatranja. Mi imamo dokaze da taj planet zapravo ne postoji. Ako bi bio u unutarnjem Sunčevu sustavu koji će se približiti Zemlji, već bi svjetlio i u orbiti Marsa te bio vidljivim golim okom, rekao je dr. David Morrison, jedan od NASA-inih znanstevnika.

Oglasili su se i iz FEMA-e, američke Savezne agencije za upravljanje u hitnim slučajevima i potvrdili da nema razloga za paniku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!
NOVI IZAZOV ZA POLICIJU

Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!

U Split dolazi više od 1400 gostujućih navijača, koje ovaj put neće prebacivati u autobuse pa tako pratiti do stadiona, jer navodno gradska prijevoznička tvrtka nije htjela ustupiti autobuse
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje