Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sociologija je 'out': Sada svi izabiru fiziku i matematiku

Komentari (8)
 • Nase skole rade na staromodnon nacinu ucenja koje je prvo uvedeno tijekom industrijske revolucije gdije su od radnika radili ljude koji slusaju komande, imas svoje mjesto iz kojeg nesmijes izaci dok necujes zvono itd itd, moras slusat jednu osobu i radit sta ti ona kaze itd itd, reforma skolovanja je potrebna i treba se ugledati na Finsku

  16. 7. 2018,   18:18
 • Nisu toliki problem skole svatko ima pravo na njih, ali jest problem sto mnogi ne trebaju nista znat ni potrudit se da nesto nauce jer znaju da ih ceka ffoyelja kad zavrse tj kad im poklone diplomu. Zato se ja kaio i mnogi pitamo kako su ti neki dobili posao i diplomu tako tupavi koji pojma nemaju o svom poslu a vjeruj te mi tajvih je preko 90% u drzavnom sektoru. Zato ti koji su sposobni morqju u svijet jer ne mogu dobit posao od tih tupana kako jedni odlaze u mirovine njihovi bioloski zasjedaju u njihove fotelje i radnpo mjesto. Sve ce to sad pokrit ova eiforija oko nogometa . Malo Malo nam za srecu treba samo pjesme i igara pa je sva nepravda zaboravljena i tako zivot tece dalje isti profitiraju isti kukaju.

  16. 7. 2018,   19:23
 • Pa imamo Dražena Lalića to je više nego dovoljno.PS.tako reći previše !

  16. 7. 2018,   18:28
 • sociologija kao nauka odrekla se i države hrvatske, zašto onda nebi i potencijalni studenti??

  16. 7. 2018,   18:46
 • ta sociologija je teški kriminal, skupa s filozofijom. To je lipo za znat, ali realno kome to treba ka samostalni studijski program. Di će se sociolozi i filozofi danas zaposlit?

  17. 7. 2018,   15:55