Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stisni gas i kreni na zombije: Gas Guzzlersi dobili novi DLC

None Foto: Gamepires 4

Na Reboot InfoGameru, zagrebački Gamepires predstavlja novi DLC dodatak za igru Gas Guzzlers. Na sajmu se predstavlja i 18 malih nezavisnih autora igara

Nakon što je hrvatski studio Gamepires u svibnju predstavio DLC za Gas Guzzlerse u kojem smo naoružanim vozilima mogli juriti centrom Zagreba, stiglo je vrijeme i za novi dodatak Gas Guzzlersima.

Na ovogodišnjem Reboot InfoGameru zagrebačka tvrtka će najaviti novi DLC dodatak pun zombija. Zvat će se Full Metal Zombie , a u galeriji možete vidjeti i prve screenshotove iz DLC-a.

Gamepires

Cilj ove ekspanzije bit će kooperativno braniti bazu od zombija dok jurite u automobilima. Što znači da ćete zombije moći gaziti ili ih eliminirati naoružanjem na automobilu.

Pogledajte što rade manji izdavači

Kao što je bio slučaj lani, Reboot InfoGamer je i mjesto na kojem ćete moći vidjeti igre nezavisnih malih studija, među kojima će biti velik broj hrvatskih. Tako će ove godine na sajmu biti predstavljeno ukupno 18 projekata malih studija.

Jedna od takvih igara je i Bear With Me, igra zagrebačkog tima Indefferent , koja je prihvaćena i na Collective platformu azijskog diva Square Enixa . Radi se o crno-bijeloj 2D point & click avanturi. Igrač je u ulozi Amber koja mora riješiti misterij svog nestalog brata, a pri tome joj pomaže plišani medvjedić, koji je igrom slučaja i umirovljeni privatni detektiv.

Indefferent Studio

Andrej Kovačević, Hrvoje Maroš i Nikola Jokić na igri su radili posljednjih godinu dana u slobodno vrijeme, a kako nam je rekao Andrej Kovačević igru će prikazati na InfoGameru kako bi je promovirali, ali i dobili direktne informacije od ljudi koji nisu prijatelji i rodbina.

Nakon što su projekt predstavili na Square Enix Collective, kažu da im je cilj dobiti njihove potvrde oko crowdfundinga. Žele uključiti zajednicu u financiranje igre, kako bi mogli zatvoriti financijsku konstrukciju i šest mjeseci isključivo raditi na igri, kako bi je završili.

Komentari (3)
  • filcho nemoj se brinuti...od zombija su ti gori ovi u saboru zombi te ubije i pojede...ovi te grickaju cijeli zivot

    12. 11. 2014,   09:41
  • Sve je to uredu, ali zadnjih 5-6 godina nas bombardiraju igrama, serijama i filmovima o zombijima, kao da nas pripremaju za nešto, pogotovo The Walking Dead i The Last Of Us...trebamo li se zabrinuti?

    12. 11. 2014,   09:33