Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stiže Dan žena, predlažemo gadgete koji će ih oduševiti

None Foto: Apple 8

Iphone, fotić, tableti ili sat, samo su neki od prijedloga kojima vašu dragu možete razveseliti za Dan žena. Naravno, pod uvjetom da ona misli kao i vi i voli tehniku

Život bez mobitela danas je teško zamisliti, osobito ako imalo ovisite o gadgetima, a teško da ima uređaj koji je izazvao više pompe od Appleova iPhonea. Verzija s bijelim kućištem gotovo da bi se mogla nazvati i idealnim gadgetom za žene.

Ako vam je iPhone preskup ili se iz nekog razloga ne sviđa, domaći operateri nude cijeli niz drugih smartphonea, a među zabavnijima je i HTC-ov Rhyme. Ovaj atraktivni mobitel na Android operativnom sustavu dolazi s kockicom koja će, ako vam je mobitel u torbi ili isključenog zvuka, signalizirati da ste dobili novu poruku ili poziv.

Novero Soho bluetooth slušalica može se spojiti uz iPhone ili bilo koji drugi telefon, a osim što ima napredne tehnologije kako bi što jasnije čuli osobe s druge strane, slušalica je i lijepo dizajnirana, a dolaze u crnoj, bijeloj i srebrno-crnoj boji. 

Nekima su satovi i dalje draži za praćenje vremena od onih na mobitelima, a Ice Watch je nedavno predstavio Ice Love kolekciju satova u raznim bojama ukrašenu srcima, a crni i bijeli model dolaze i sa Swarovski kristalima.

Lenovo je svoje IdeaPad Z prijenosnike za ovu godinu ponudio u šest različitih boja, tako da bi svatko trebao naći odgovarajuću. Uz to što su vizualno privlačni, dolaze i s najnovijim procesorima i naprednom grafikom.

Ako vam je prijenosnik prevelik, većinu stvari, pa čak i uredskih, moći će obaviti i Apple iPad, ili neki drugi tablet, a njegova prednost je i što stane u torbu. Kako bi bio još više šik, uz njega sjajno pašu i raznobojne zaštitne maske koje se koriste i kao postolje. Trebate li samo čitač knjiga, jer jednostavno morate nositi cijelu biblioteku sa sobom, Amazonov Kindle Fire bit će sjajan odabir, a u najnovijoj verziji dolazi s ekranom u boji i podrškom za multimediju.

Sony TX10 kompaktni fotoaparat ima senzor od 16,2 megapiksela i 4x zum, a na njegovoj pozadini je veliki ekran od 3 inča osjetljiv na dodir. Šareni fotoaparat otporan je i na vodu i prašinu, a ima i mogućnost izrade 3D fotografija.

Uživajte i u ostalim iznenađenjima koja smo pripremili za vas u specijalu Samo za žene! 

Komentari (4)
  • moj pokojni otac je reka,"Ženo ja tebi neću ništa kupovat ,jer je tebi svaki dan Dan žena, i uistinu meni je

    5. 3. 2012,   16:49
  • Ja sam skromna pa ću biti zadovoljna sa Ice Watch satom, samo ne znam koju bi boju....

    5. 3. 2012,   17:58
  • Ma ajde begaj, jedna ruža i nešto romantike je sasvim dovoljno :S

    6. 3. 2012,   14:52