Obavijesti

Tech

Komentari 4

Stiže Dan žena, predlažemo gadgete koji će ih oduševiti

Stiže Dan žena, predlažemo gadgete koji će ih oduševiti
8

Iphone, fotić, tableti ili sat, samo su neki od prijedloga kojima vašu dragu možete razveseliti za Dan žena. Naravno, pod uvjetom da ona misli kao i vi i voli tehniku

VIDEO

Život bez mobitela danas je teško zamisliti, osobito ako imalo ovisite o gadgetima, a teško da ima uređaj koji je izazvao više pompe od Appleova iPhonea. Verzija s bijelim kućištem gotovo da bi se mogla nazvati i idealnim gadgetom za žene.

Ako vam je iPhone preskup ili se iz nekog razloga ne sviđa, domaći operateri nude cijeli niz drugih smartphonea, a među zabavnijima je i HTC-ov Rhyme. Ovaj atraktivni mobitel na Android operativnom sustavu dolazi s kockicom koja će, ako vam je mobitel u torbi ili isključenog zvuka, signalizirati da ste dobili novu poruku ili poziv.

Novero Soho bluetooth slušalica može se spojiti uz iPhone ili bilo koji drugi telefon, a osim što ima napredne tehnologije kako bi što jasnije čuli osobe s druge strane, slušalica je i lijepo dizajnirana, a dolaze u crnoj, bijeloj i srebrno-crnoj boji. 

Nekima su satovi i dalje draži za praćenje vremena od onih na mobitelima, a Ice Watch je nedavno predstavio Ice Love kolekciju satova u raznim bojama ukrašenu srcima, a crni i bijeli model dolaze i sa Swarovski kristalima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Lenovo je svoje IdeaPad Z prijenosnike za ovu godinu ponudio u šest različitih boja, tako da bi svatko trebao naći odgovarajuću. Uz to što su vizualno privlačni, dolaze i s najnovijim procesorima i naprednom grafikom.

Ako vam je prijenosnik prevelik, većinu stvari, pa čak i uredskih, moći će obaviti i Apple iPad, ili neki drugi tablet, a njegova prednost je i što stane u torbu. Kako bi bio još više šik, uz njega sjajno pašu i raznobojne zaštitne maske koje se koriste i kao postolje. Trebate li samo čitač knjiga, jer jednostavno morate nositi cijelu biblioteku sa sobom, Amazonov Kindle Fire bit će sjajan odabir, a u najnovijoj verziji dolazi s ekranom u boji i podrškom za multimediju.

Sony TX10 kompaktni fotoaparat ima senzor od 16,2 megapiksela i 4x zum, a na njegovoj pozadini je veliki ekran od 3 inča osjetljiv na dodir. Šareni fotoaparat otporan je i na vodu i prašinu, a ima i mogućnost izrade 3D fotografija.

Uživajte i u ostalim iznenađenjima koja smo pripremili za vas u specijalu Samo za žene! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota
Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije