Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kupujete novi bojler? Pripazite na sljedeće pri kupnji

Komentari (14)
 • Reklama ali poucna, osobno sam ugradio taj bojler i imam samo rijeci hvale

  22. 10. 2016,   10:19
 • Kondenzacijski da ako imate veliki prostor ali za.nekih 50tak kvadrata ipak je preskup u odnosu na obicni fasadni i treba puno vremena.da.bi se isplatio...radio sam to sve ovo.ljeto pa.sam tu dosta svježe informiran ali fasadni polako izlaze iz tržišta....!!!

  22. 10. 2016,   21:14
 • Reklama.

  22. 10. 2016,   09:22
 • jedva smo nekako uveli plin no sada ispada da je ekonomičnije,zdravije, jednostavnije i jeftinije grijati se na el. struju kao Norvežani. Odeš sam u trgovinu i kupiš IC panel veličine LCD Tv , objesiš ga na zid uključiš u struju i to je to, drugi mjesec za drugu sobu i tako dalje, ne treba atest ,plinara ,dimnjačar ni serviser. Ovakvo grijanje će zadati bol plinari , serviserima, dimnjačarima proizvođaću bojlera i direktivi.

  13. 2. 2018,   23:05
 • Opet se pišu neistine i poluistine, u tekstu se ovlaš spominje da se "takvi bojleri UGLAVNOM ne mogu ugrađivati...", dakle atmosferski bojleri istog ovog proizvođača se uredno mogu kupiti u dućanu i ugraditi, ne postoji zakon koji brani njihovu ugradnju, sve je prepušteno samovolji ovlaštenog dimnjačara hoće li vam izdati pozitivan nalaz, tjera se ljude u nepotrebne investicije sanacije dimnjaka

  22. 10. 2016,   16:54
 • Zaboravite . I ovi novi kondenzacijski skrivaju opasnosti samo je pitanje vremena kad će se to otkriti a da će se ista količina štetnih plinova puštati u atmosferu ne navode zato po mojem nebi prošao ekološki certifikat a isplativost zamjene-ugradnje je preskupa pa korisnike plinskih bojlera savjetujem da umjeso nametnutog rješenja , posvetiti se izolaciji stambenog objekta i prilagoditi se el. sustavu grijanja IC panelima na primjer ( Infra crveno grijanje). Nema cijevi nema dimnjaka, nema vode, ne treba plin i nema servisera uz navedeno uz to imate ekološko zdravo grijanje, dobili ste više slobodnog prostora u stanu i tako ste izbjegli direktivu i automatski etažirali stambeni objekt. Svi proračuni proizvođača govore da je jeftinije i isplativije preći na el. sustav. Brigo moja pređi na drugoga a to je država koja mora osigurati dovoljno el. energije pristupačnom cijenom za sve građane, posvetiti se izgradnji elektrana na vjetar,vodu i sunce .

  13. 2. 2018,   17:53
 • Za sve što kupujete a ima oznaku kojeg je energetskog razreda PAZITE ima ih jako puno lažnih. Inače imam takvi bojler. Ove zime ću tek vidjet dal ću se veselit ili žalit.

  22. 10. 2016,   11:24
 • U zgradama će ugradnja teže ići.Potrbno je da se svi stanari sa ulaza dogovore i tek tada se može pristupiti rekonstrukciji dimovoda koji se umjesto dosadašnjih 4 stana mora smanjuje na tri stana.Naime dimovod dobiva novu cijev većeg promjera i samo je od inoxa a to košta(cca 15-16 000 kn) a plaćaju stanari sami.Bilo kako bilo to je veliki problem ako vam krepa stari bojler jer bi se u tom slučaju morali mijenjati i ostala dva što je gotovo nemoguće zbog cijene.Dimnjačari više ne daju ateste za bilo koji modela osim kondenzacijskog.Sretno am bilo sa starima.

  22. 10. 2016,   14:26