Obavijesti

Tech

Komentari 10

Stručnjakinja iz Dubaija otkrit će tajne za uspjeh u digitalu

Stručnjakinja iz Dubaija  otkrit će tajne za uspjeh u digitalu
2

Natalia Wiechowski na Digital Takeoveru 13. ožujka govorit će o strahovima i izazovima s kojima se susreću klijenti na društvenim mrežama te o jazu i nesporazumima među generacijama

VIDEO

Dr. des. Natalia Wiechowski višestruko je nagrađivana marketinška stručnjakinja i ekspertica za osobno brendiranje koja će na Digital Takeoveru govoriti o strategiji na društvenim mrežama i podijeliti formulu za kreiranje sadržaja koji privlači publiku.

Predstavit će nam strahove, zablude i izazove s kojima se susreću njezini klijenti na društvenim mrežama te pokazati zašto dolazi do jaza i nesporazuma u komunikaciji između dviju generacija: baby boomersa i millennialsa. Osim toga, naglasit će nam važnost korištenja Facebooka i ostalih platformi ali i nužnost povezivanja s partnerima koji će poruci dati kontekst i plasirati ga odgovarajućem targetu.

Natalia od 2008. godine živi u Dubaiju, a nakon što je osvojila nagrade za izvrsnost diljem MENA regije (regija Bliskog Istoka i Sjeverne Afrike), odlučila je napustiti posao i krenuti od nule. Danas pomaže direktorima i poduzetnicima koji se žele istaknuti iz "sive gomile" u online i offline svijetu. Vodi ih u njihovom osobnom predstavljanju na impresivan način i pomaže u izgradnji autentične, profesionalne (online) slike. Direktori iz prestižnih kompanija kao što su: IBM, Alshaya, National Bank of Fujeirah i Right Selection, samo su neki od onih s kojima je Natalia surađivala. Održava govore na javnim pozornicama i događajima kao što su: S P Jain School of Global Management, Startup Weekend, Middlesex University i Global WIL Economic Forum.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U predavanjima i radionicama voli kombinirati svoje znanje i iskustvo s dozom humora pa je u Dubaiju često nazivaju Edutainerom s Bliskog Istoka. Osvajala je višestruke nagrade na govorničkim natjecanjima na Toastmasters Internationalu, a Gulf Cooperative Countries, a political and economic union of the Arab states (GCC) ju je 2017. godine proglasio ženskom lidericom godine.

Nabavite povoljnije ulaznice do 14. veljače

Budite dio druge po redu konferencije Digital Takeover koja će se održati 13. ožujka 2018. u CineStaru u zagrebačkom Branimir Centru.

U prodaji su Early Bird ulaznice u ograničenoj količini po cijeni od 1.500 kn, a u njihovu je cijenu uključeno sudjelovanje na svim predavanjima, panelima i ostalim programskim formatima konferencije, kao i ručak, pauze za kavu i druženje nakon službenog programa uz hranu i piće. Early Bird ponuda vrijedi do 14. veljače, nakon čega redovita cijena kotizacije iznosi 2.600 kn te last minute po cijeni od 2.900 kn.

Više informacija o konferenciji i novosti pratite na Facebooku i www.digitaltakeover.hr.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh
DIGITAL TAKEOVER

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh

Predsjednik Uprave Atlantic Grupe jedan je od najuspješnijih biznismena u Europi, a njegov poslovni put do vrha inspirativna je priča o poslovanju u kojem uvijek treba imati rješenje u rukavu za najgore situacije

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja
ZNAČAJNA UŠTEDA

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja

Ljetna sezonska sniženja su završila, no to ne znači i kraj popustima i niskim cijenama. Ako pomnije pratimo ponude u trgovinama i web shopovima, proizvode po sniženim cijenama možemo kupovati tijekom cijele godine
Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska
Marka iz budućnosti

Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska

Uskoro će se na domaćem tržištu pojaviti prva digitalno-analogna kombinacija poštanske marke, čiji će dio služiti za uobičajeno slanje pošte, a dio za korištenje na blockchainu