Obavijesti

Tech

Komentari 0

Sve je spremno za novo izdanje TEDxUniversityofZagreb

Sve je spremno za novo izdanje TEDxUniversityofZagreb

U subotu 15. lipnja u Kino Forumu, u sklopu Studentskog doma Stjepan Radić, čeka vas pregršt zanimljivih predavanja, upoznavanja, zabave i motivacije, kako biste postigli baš sve što želite

VIDEO

Nakon dugotrajnih i napornih priprema sve je spremno za TEDxUniversityofZagreb 2019. godine. U subotu 15.6. Kino Forum otvara svoja vrata za posjetitelje novog izdanja konferencije TEDxUniversityofZagreb sa sloganom 'UpToYou'. 

Dosad je predstavljeno šest govornika iz različitih područja znanosti. Jedan govornik čije ime još nije bilo poznato još jedno iznenađenje u nizu od strane TEDxUniversityofZagreb tima koje će zasigurno ispuniti sva očekivanja.

Predstavljene su već govornice Željka Kamenov i Ana Robb. Sljedeći govornik je Paolo Zenzerović, voditelj poslovanja Instituta za razvoj i inovativnost mladih. Paolo je realizirao niz projekata, a najponosniji je na elektroničku značku Skoca - projekt s kojim je zabavnije učiti osnove strujnih krugova i lemljenja te na Skoca hodača - robota hodača izrađenog od drva!

Također, imat ćete priliku poslušati predavanje Velimira Sriće, profesora na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, konzultanta, eksperta Svjetske banke za upravljanje promjenama i autora brojnih knjiga, inače istraživača s doktoratom iz IT menadžmenta i MBA-a na Sveučilištu Columbia u New Yorku.

Veliku pažnju privukla je i Irena Radić Rossi, najpoznatija hrvatska podvodna arheologinja koja je dodala Hrvatsku na svjetsku kartu podvodne arheologije. Irena je otkrila nepoznate detalje o kasnorenesansnom brodolomu kod Gnalića i grčkoj prisutnosti na Jadranu.

Branka Vučetić Atletić jedna je od rijetkih Hrvatica koja je završila ECOLE PRIVEE ESMODE u Parizu i radila kao supervizorica u kući visoke mode Pierre Cardin. Osnivačica je deset obrazovnih programa koji su povezani modom i dizajnom, a ujedno je osnivačica i ravnateljica privatne modne škole Učilište Profokus Zagreb.

Još jedno iznenađenje je mlada Nera Mamić koja će na TEDxUniversityofZagreb konferenciji premijerno izvesti svoj novi singl. Osim što je članica vokalnog sastava Akvarel i pjeva u bendu Electric Porn, ona vrijedno radi na svojim novim pjesmama. Za svoj singl 'Jednostavna stvar' kaže da osvaja ljude svojom iskrenošću i poletnošću. 

Više o konferenciji možete pronaći na Facebooku

Ulaznice možete kupiti na linku po super cijenama!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu