Obavijesti

Tech

Komentari 0

TEDxZagreb predstavlja Twister kao vrtlog života

TEDxZagreb predstavlja Twister kao vrtlog života
1

Početak listopada rezervirajte za novo lokalno izdanje najinspirativnije globalne konferencije koja će predstaviti 14 govornika, 4 zabavna gosta i sve začiniti druženjem uz večeru i glazbu.

VIDEO

Deseta sezona i dvadeset deveti događaj po redu TEDxZagreb naslovio je atraktivnim naslovom Twister. Iako to mnoge na početku podsjeća na popularni film ili video igricu, organizatori su to zamislili kao – vrtlog života i žele prikazati govornike u smislu brzine života, mnoštva komunikacija, ali i pojedinačnog fokusa na nešto bitno u njihovim životima. Za ovu prigodu odabrali su govornike koji će svoje govore iznositi na hrvatskom i engleskom jeziku, jer smatraju kako je Svijet postao globalna pozornica na kojoj su oba jezika ravnopravna.

U subotu, 5. listopada na pozornicu u Kulturnom centru Travno svoje ideje vrijedne širenja dolaze predstaviti Ashley Colburn, Davor Runje, Jelena Holenko, Jonathan Ljungqvist, Marin Vanjak, Marinela Dropulić Ružić, Matej Lončarić, Michela Magas, Mirela Rončević, Paula Marshall, Siniša Mareković, Slaven Vincetić, Srećko Vukov i Trevor Gibson. Uz njih svojim nastupima predstavit će se kantautorica Lu Jakelić, plesna skupina All Dance, zračne akrobatkinje Svilarice i ...  Nakon mnoštva inspirativnih trenutaka za kraj večeri predviđeno je zajedničko druženje uz posebno kreiranu večeru i nastup Tom & The Twistersa.

TEDxZagreb djeluje od 2010. godine kao lokalni samostalno organizirani TEDdogađaj kojeg priprema i realizira skupina entuzijasta volontera uz pomoć tvrtki partnera i publike. Neprofitan događaj u svojem sadržaju nema političkih, ideoloških, pseudoznanstvenih ili direktnih marketinških poruka. Do danas je ovaj tim realizirao 28 formalnih i desetak neformalnih događaja okupivši više od 8.000 posjetitelja. Na njima su predstavili 151 govornika i izvođačačijih je 183 besplatna video sadržaja online pogledalo više od dva milijuna gledatelja. TEDxZagreb je zato danas jedan od desetak vodećih TEDxdogađaja u Europi, a slijedeće godine napunit će punih deset godina od svoga osnivanja.

Ulaznice za TEDxZagreb TWISTER mogu se nabaviti putem web stranice www.tedxzagreb.com, a trenutno je moguće nabaviti ograničeni broj njih uz 50% popusta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle