Obavijesti

Tech

Komentari 4

Telekom Bankarstvo HT-a i Zabe olakšava slanje novca

Telekom Bankarstvo HT-a i Zabe olakšava slanje novca
5

Telekom Bankarstvo je nova digitalna usluga kojom HT ulazi u svijet bankarstva. Da bi ga aktivirali treba vam aplikacija, osobna i selfie. Plaća se mjesečno od 10 do 20 kuna, a ima i jednostavno slanje novca

VIDEO

Hrvatski Telekom i Zagrebačka banka predstavili su u srijedu Telekom Bankarstvo, novu uslugu mobilnog bankarstva koje nudi cjelovitu uslugu mobilnog bankarstva Zagrebačke banke unutar aplikacije. Tako su tu tekući, devizni i žiro račun, besplatne transakcije, internetsko bankarstvo, krediti i štednje. Ovo je prva takva bankarska suradnja u Hrvatskoj, a samo ugovaranje Telekom Bankarstva je jednostavno i brzo te se sve može obaviti digitalno. Sve što će vam trebati je osobna iskaznica i vaš selfie, no morate biti punoljetni. Korisnici HT-a imat će i dodatne pogodnosti korištenjem ove aplikacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:10

Korisnici Telekom Bankarstva moći će koristiti IziPay uslugu koja omogućava potpuno sigurno slanje novca klikom na kontakt iz imenika. IziPay omogućuje da pošaljete novac drugoj osobi, neovisno u kojoj banci u Hrvatskoj ima račun, bez da znate njezin IBAN i/ili banku. Također, svako slanje novca kroz IziPay je bez naknade. Primatelj plaćanja ne mora ni skinuti aplikaciju, već se za primanje novca može registrirati i preko web stranice te je registracija također bez naknade. Korisnicima HT-a, prilikom korištenja aplikacije ne troši se internet iz tarife ili opcije, a prilikom kupovine Simpa bonova moguće je ostvariti i do 30 posto više kuna na bonus račun. Inače, IziPay usluga uskoro postaje i dio mZabe, a limit po transakciji je 3000 kuna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Zagreb: Hrvatski telekom i Zagrebačka banka predstavili telekom bankarstvo

- Ulaskom u područje digitalnog bankarstva, putem ove suradnje sa Zagrebačkom bankom Hrvatski Telekom svim korisnicima Telekom Bankarstva omogućava da i kroz ovu inovativnu uslugu žive u svijetu boljih mogućnosti. Ponosan sam što predstavljamo uslugu koja nudi cjeloviti bankarski paket, napredne usluge putem mobilne aplikacije, a uz to usluga pruža najbolju vrijednost za novac na tržištu - izjavio je Goran Lončarić, direktor projekta Telekom Bankarstva u Hrvatskom Telekomu. 

Telekom Bankarstvo stajat će od 10 do 20 kuna, ovisno o tome je li korisnik aplikacije i korisnik HT-a te je li povezao svoje usluge u Magentu1. Iako se aplikacija plaća, tu su pogodnosti poput deset besplatnih transakcija mjesečno, od čega do tri podizanja gotovog novca s kunskih računa na bankomatima drugih banaka unutar Hrvatske i EU-a bez naknade. To znači da se s time može i poništiti trošak aplikacije. Uz to, podizanje novca debitnim karticama na Zabinim bankomatima (HRK) te u inozemstvu na bankomatima Grupe UniCredit karticama kunskih računa je bez naknade.

Zagreb: Hrvatski telekom i Zagrebačka banka predstavili telekom bankarstvo

- Zagrebačka banka kontinuirano ulaže u digitalizaciju kako bi poboljšala korisničko iskustvo i klijentima ponudila najnaprednije usluge mobilnog bankarstva. Kroz suradnju s Hrvatskim Telekomom još jednom smo pokazali da smo predvodnici bankarskih trendova na tržištu koje danas zahtijeva brza, jednostavna i sigurna rješenja - rekao je Luka Tomašković, direktor Kanala isporuke i direktor Strategije Maloprodaje i razvoja poslovanja u Zagrebačkoj banci. Inače, na pitanje o glavnim ciljanim korisnicima, iz Zabe kažu kako su to oni koji sada ulaze u svijet bankarstva, no i svi oni koji žele inovativne usluge. 

Istaknuli su i kako je podrška za Apple Pay 'na radaru', ali ne i kad će biti tu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Isprobali smo: Honor Magic 6 Pro s top baterijom i kamerom puca na sam svjetski vrh
NUDE INOVATIVNA AI RJEŠENJA

Isprobali smo: Honor Magic 6 Pro s top baterijom i kamerom puca na sam svjetski vrh

Honor je u Magic 6 Pro ubacio svoje najjače adute i napravio telefon odličnog dizajna koji ima impresivnu bateriju

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica
VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu