Obavijesti

Tech

Komentari 3

Telemachov novi potez: Snizili cijene optike svima i dižu brzine

Telemachov novi potez: Snizili cijene optike svima i dižu brzine

Telemach je odlučio pojednostaviti ponudu te svojim korisnicima optičkog interneta snižavaju cijene u njihovim Giga paketima. Uz to, ukinuli su i najmanji paket od 300 Mbit/s te svi dosadašnji korisnici dobivaju 1 Gigu

VIDEO

Želimo nove tehnologije učiniti dostupnima svima i želimo ubrzati digitalizaciju da imamo ravnopravne usluge kao svi u najrazvijenijim zemljama. Poručio je to u četvrtak predsjednik uprave Telemacha Adrian Ježina i najavio niže cijene paketa optičkog interneta. 

Telemach je odlučio pojednostaviti ponudu te svojim korisnicima optičkog interneta snižavaju cijene u njihovim Giga paketima. Uz to, ukinuli su i najmanji paket od 300 Mbit/s te svi dosadašnji korisnici dobivaju 1 Gigu, bez dodatnog podizanja cijene.

Novim korisnicima će tako sada na raspolaganju biti paketi 1 ili 2 Gige, kojima je cijena sada niža za četiri, odnosno devet eura u odnosu na prije. 

- Ozbiljni smo u namjeri da napredne tehnologije kontinuirano stavimo u punu funkciju i na korist svim građanima jer mi tu priču u Telemachu zaista živimo - rekao je Ježina dodavši kako korisnici u vremenima sve bržeg razvoja tehnologije više ne bi trebali birati između niske cijene i brzine već da telekomi moraju biti u stanju na jednostavan način ponuditi najmoćnije tehnologije. 

Istaknuo je kako je njihova gigabitna usluga danas dostupna u 12 gradova, za gotovo 200.000 kućanstava. Poručili su i kako im je cilj sa 10 Giga mrežom doći do 500.000 kućanstava do 2027. godine. Do kraja ove godine ulaganja u infrastrukturu će premašiti 500 milijuna eura.

U Telemachu navode da je ovo poticaj i poslovnim korisnicma, osobito malim i srednjim tvrtkama. Kažu da prema zaključcima Digitalnog desetljeća, kod njih postoji neiskorišteni potencijal za poboljšanje digitalnog intenziteta. Uz naprednije tehnolgije tako imaju priliku digitalizirati i unaprijediti svoje poslovanje te osigurati željenu konkurentnost.

Iz kompanije su pritom istaknuli da su zadovoljni rastom broja korisnika u mobilnom te fiksnom segmentu, ali i EonTV uslugom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Isprobali smo Huaweijev udarac Appleovu satu: Tanji, lakši i izdržljiviji Watch Fit 3 na testu
KOCKASTI SUPUTNIK

Isprobali smo Huaweijev udarac Appleovu satu: Tanji, lakši i izdržljiviji Watch Fit 3 na testu

Huawei Watch Fit 3 dolazi u četvrtastom kućištu, puno ozbiljnijeg izgleda od prethodnika, ali i sa odličnom kvalitetom izrade. Sat je iznimno lagan, a baterija mu komotno traje desetak dana s jednim punjenjem

Dio kometa osvijetlio je nebo iznad Španjolske i Portugala: 'Osjećao sam se kao u filmu'
KAO DA JE BIO DAN

Dio kometa osvijetlio je nebo iznad Španjolske i Portugala: 'Osjećao sam se kao u filmu'

Stanovnik Lisabona Bernardo Taborda (31) Reutersu je rekao da je šetao gradom s prijateljima kad je nebo odjedanput postalo jarko zeleno. "Bilo je nevjerojatno...", rekao je Taborda
Solarne oluje griju more: Zbog toga će biti više uragana?
SUNČEVA AKTIVNOST NA VRHUNCU

Solarne oluje griju more: Zbog toga će biti više uragana?

Znanstvenici kažu kako Sunce kada je aktivno pokreće snažne baklje energiziranih čestica koje pucaju kroz svemir. Kada one udare u Zemlju te čestice sa sobom donose sunčevu energiju koja zagrijava oceane