Obavijesti

Tech

Komentari 38

Tko želi brutalni GT-R50 morat će pripremiti čak milijun eura

Tko želi brutalni GT-R50  morat će pripremiti čak milijun eura
6

Vanjski izgled brutalnog ostao je nepromijenjen u odnosu na prototip, kojeg su prikazali u srpnju. Zvijer od 720 konjskih snaga koštat će čak 990.000 eura prije poreza i dodatne opreme. Isporuke kreću u 2020.

VIDEO

Nissan je potvrdio u ponedjeljak da njihov GT-R50 by Italdesign kreće u proizvodnju i počinju primati narudžbe za 50 primjeraka vozila.

Vanjski izgled brutalnog GT-R50 ostao je nepromijenjen u odnosu na prototip kojeg je Nissan predstavio u srpnju na Festivalu brzine u Goodwoodu. Automobil ima 720 konjskih snaga, a potencijalni vlasnici ove jurilice morat će pripremiti 990.000 eura i to prije poreza i dodatne opreme. 

Automobil nadahnut Nissanom GT-R NISMO razvili su u suradnji s torinskim studijem Italdesign povodom obilježavanja pedesetih obljetnica modela GT-R 2019. i Italdesigna 2018. Dok je prototip nosio posebnu sivu boju istaknutu zlatnim elementima, kupci će za svoje primjerke moći odabrati vlastitu kombinaciju boja, što je sasvim za očekivati s obzirom na cijenu, a moći će odabrati i boje unutrašnjosti i pakete.

- Reakcije Nissanovih obožavatelja – i potencijalnih kupaca modela GT-R 50 – nadmašile su sva naša očekivanja. Tih će pedeset automobila, kojima obilježavamo 50 godina modela GT-R i 50 godina postojanja studija Italdesign, još dugi niz godina služiti kao posveta Nissanovim revolucionarnim rješenjima i bogatom sportskom nasljeđu - rekao je Bob Laishley, globalni direktor programa sportskih automobila u Nissanu. Prve isporuke počinju 2019., a posljednji će primjerci biti isporučeni tijekom 2020.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle