Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U novom Watch Dogsu moći ćete uskočiti u bilo kojeg lika

Ubisoft je posrnuo netom prije E3-a i okrio sve bitne informacije o svojoj sljedećoj visokobudžetnoj igri za PC i konzole.

Treća Watch Dogs igra zvat će se Watch Dogs Legion i dati vam priliku da zaigrate s bilo kojim likom kojeg ugledate na ulicama virtualnog Londona, kako otkriva novi oglas koji je prijevremeno osvanuo na stranicama britanskog Amazona. Iako je brzo uklonjen, naravno da su informacije iz njega već krenule kolati internetom.

Ključna mehanika igre bit će regrutiranje NPC-eva, tako da ostaje za vidjeti hoće li ovaj naslov uopće imati protagonista u klasičnom smislu. Listing također potvrduje kako Watch Dogs Legion neće imati trojku u naslovu, a američki mediji izvještavaju kako nevjerojatno ambiciozna priroda igre već godinama zadaje glavobolje developerima u Ubisoftu, zbog čega je izgledno da bi projekt mogao doživjeti barem jednu odgodu. Naime, baš svaki NPC u igri imat će svoju vlastitu osobnost, glas, animacije, izjave i grafički model, što ukazuje na vrlo naprednu tehnologiju proceduralne generacije.

Što se pak službene najave Watch Dogs Legiona tiče, ona se očekuje za sljedeći tjedan kada Ubisoft stiže na ovogodišnje izdanje E3-a, najvećeg svjetskog gaming sajma. Unatoč glasinama, nije izgledno da tvrtka u sklopu iste konferencije najavi i novu Splinter Cell igru koju fanovi čekaju već preko pola desetljeća.

Lvl8. bira najbolje verzije PUBG-a

Komentari (312)
  • Kakve veze imaju igre ove: PUBG i Watch Dogs? Osim što su ratne. A video nije u opće za ovo mjesto jer nije za PUBG nego za Watch Dogs.

    4. 6. 2019,   23:57
  • Eto sad i ubisoft kopira CDPR :) i jos nisam vidio niti jedan clanak o igrici koja je najavljena jos 2012. Novosti neke ili nesto?

    5. 6. 2019,   11:59