Obavijesti

Tech

Komentari 4

U Zagreb stigao Wolt, dostavit će vam hranu iz top restorana

U Zagreb stigao Wolt, dostavit će vam hranu iz top restorana
6

Registracija traje par minuta, a nakon narudžbe svaki korisnik može uživo pratiti proces pripreme i isporuke hrane, odnosno prikazuje vam točno vrijeme dolaska partnera dostavljača, slično kao na Uberovoj aplikaciji

VIDEO

Finski servis za naručivanje i dostavu hrane Wolt od danas je dostupan i u Zagrebu u kojem su krenuli s više od 35 restorana iz kojih se može naručiti hrana. 

Možete ga koristiti preko internetskog preglednika ili u aplikacijama za iOS i Android, a prijava može biti Facebookom ili emailom. Nakon unosa kreditne kartice (ili debitne Visa kartice) možete birati više od stotinu jela. 

Registracija traje par minuta, a nakon narudžbe svaki korisnik može uživo pratiti proces pripreme i isporuke hrane, odnosno prikazuje vam točno vrijeme dolaska partnera dostavljača i njegovu lokaciju na karti nakon što je preuzeo vašu narudžbu. Odnosno nešto poput spoja Ubera i onog što je nudila Pauza. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Inače, svu hranu dostavljaju partneri dostavljači u posebnim grijanim torbama. 

- Zagreb ima nevjerojatan izbor kvalitetnih restorana koji korisnicima nude najviši standard usluge. Mi u Woltu želimo pružiti istu razinu usluge prilikom dostave kao i restoran s pet zvjezdica, ali uz dodatnu vrijednost uživanja u hrani bilo gdje - neovisno sjedi li korisnik u uredu ili kod kuće na kauču - rekao je Matko Katanec, generalni direktor za Adria regiju.

Hrvatska je ovime 13. zemlja, a Zagreb je 38. grad u kojem je dostupan ovaj finski servis. Među restoranima i slastičarnicama koje su trenutno dostupne su Umami, Cookie Factory, Bikers Food Bar, Pani, Curry Bowl te čak i lanci poput Pivnice Medvedgrad.

I dok nude 30 kuna popusta (uz kod IDEMONAWOLT)  za prvu narudžbu kako bi privukli korisnike, servis trenutno nije dostupan u cijelom gradu kao što se vidi na karti.

- Cilj nam je osigurati potpuno prilagođeno iskustvo naručivanja hrane našim korisnicima i restoranima s kojima surađujemo. Korisnici, primjerice, imaju punu potporu našeg tima iz korisničke podrške koji na upite odgovaraju u manje od 30 sekundi. Osim toga, nudimo dostavu hrane i pića iz najboljih restorana u gradu i to u svega tri poteza po ekranu pametnog telefona - dodaje Katanec. 

Wolt inače ima više od milijun korisnika diljem Europe, a pokrenut je 2015. godine. Posebnost aplikacije je i što su sve narudžbe bezgotovinske. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle