Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U Zagreb stigao Wolt, dostavit će vam hranu iz top restorana

None Foto: Wolt 6

Registracija traje par minuta, a nakon narudžbe svaki korisnik može uživo pratiti proces pripreme i isporuke hrane, odnosno prikazuje vam točno vrijeme dolaska partnera dostavljača, slično kao na Uberovoj aplikaciji

Finski servis za naručivanje i dostavu hrane Wolt od danas je dostupan i u Zagrebu u kojem su krenuli s više od 35 restorana iz kojih se može naručiti hrana. 

Možete ga koristiti preko internetskog preglednika ili u aplikacijama za iOS i Android, a prijava može biti Facebookom ili emailom. Nakon unosa kreditne kartice (ili debitne Visa kartice) možete birati više od stotinu jela. 

Foto: Wolt

Registracija traje par minuta, a nakon narudžbe svaki korisnik može uživo pratiti proces pripreme i isporuke hrane, odnosno prikazuje vam točno vrijeme dolaska partnera dostavljača i njegovu lokaciju na karti nakon što je preuzeo vašu narudžbu. Odnosno nešto poput spoja Ubera i onog što je nudila Pauza. 

Inače, svu hranu dostavljaju partneri dostavljači u posebnim grijanim torbama. 

- Zagreb ima nevjerojatan izbor kvalitetnih restorana koji korisnicima nude najviši standard usluge. Mi u Woltu želimo pružiti istu razinu usluge prilikom dostave kao i restoran s pet zvjezdica, ali uz dodatnu vrijednost uživanja u hrani bilo gdje - neovisno sjedi li korisnik u uredu ili kod kuće na kauču - rekao je Matko Katanec, generalni direktor za Adria regiju.

Foto: Wolt

Hrvatska je ovime 13. zemlja, a Zagreb je 38. grad u kojem je dostupan ovaj finski servis. Među restoranima i slastičarnicama koje su trenutno dostupne su Umami, Cookie Factory, Bikers Food Bar, Pani, Curry Bowl te čak i lanci poput Pivnice Medvedgrad.

I dok nude 30 kuna popusta (uz kod IDEMONAWOLT)  za prvu narudžbu kako bi privukli korisnike, servis trenutno nije dostupan u cijelom gradu kao što se vidi na karti.

Foto: Wolt

- Cilj nam je osigurati potpuno prilagođeno iskustvo naručivanja hrane našim korisnicima i restoranima s kojima surađujemo. Korisnici, primjerice, imaju punu potporu našeg tima iz korisničke podrške koji na upite odgovaraju u manje od 30 sekundi. Osim toga, nudimo dostavu hrane i pića iz najboljih restorana u gradu i to u svega tri poteza po ekranu pametnog telefona - dodaje Katanec. 

Wolt inače ima više od milijun korisnika diljem Europe, a pokrenut je 2015. godine. Posebnost aplikacije je i što su sve narudžbe bezgotovinske. 

Komentari (4)
  • Od Pri registraciji upišite WOLTCROATIA pod promo kod i uživajte u popustu od 30 kn pri sljedećoj narudžbi.

    21. 12. 2018,   09:37
  • Ak hocete iskoristite moj kod za 30kn pri regristraciji: HRVATSKA, Hvala

    20. 12. 2018,   10:48
  • evo instaliram

    20. 12. 2018,   09:58