Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

UberBoat i ove će godine biti dostupan na hrvatskoj obali

None Foto:

Cijena transfera u jednom smjeru za maksimalno osam putnika iznosit će oko 2600 kn, ovisno o destinaciji. Usluga će biti dostupna u šibenskom, splitskom i dubrovačkom akvatoriju

Drugu godinu zaredom, Uber je u Hrvatskoj za vrijeme turističke sezone pokrenuo uslugu Uber Boat, koja će se moći koristiti u Šibeniku, Splitu, Dubrovniku i na otocima u njihovom okruženju. 

 UberBoat će biti dostupan kroz dvije zasebne usluge: transfere do nekih od otoka u šibenskom, splitskom i dubrovačkom akvatoriju i natrag ili kao izlete po želji koji će so dogovarati izravno s kapetanom broda. 

Kao i prošle godine, cijena transfera za maksimalno osam ljudi u jednom smjeru iznosit će oko 2600 kuna, ovisno o udaljenosti željene destinacije. Osim transfera, aplikacija omogućava bukiranje izleta, a korisnicima je kroz aplikaciju već ponuđeno nekoliko varijanti - primjerice posjet Modroj špilji ili Zlatnom ratu, do obilaska otoka u splitskom akvatoriju ili Elafitskih otoka.

Svjetska premijera Krenuo UberBoat: Prijevoz od Splita do Hvara košta 2600 kn

Predviđena je i dodatna opcija putujte s prijateljima koja omogućava da podijelite trošak usluge s drugim suputnicima. 

Kako ističu u priopćenju, svi gliseri koji se mogu bukirati preko aplikacije UberBOAT su plovila koja mogu primiti do osam putnika. Svi pružatelji usluga licencirane su kompanije za povremeni pomorski prijevoz, čiji kapetani imaju važeće dozvole za komercijalni prijevoz.

- Turisti više od 40 nacionalnosti koji su prošlog ljeta koristili UberBOAT uslugu, u svoje su domovine poslali najljepše slike s naše obale i postali najbolji ambasadori hrvatskog turizma. UberBOAT će im i ove godine biti na raspolaganju kako bi kod nas doživjeli svoj najbolji odmor i nastavili diljem svijeta promovirati Hrvatsku -  istaknuo je Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu.

Komentari (4)
  • Hoce li ih i na moru presretati radio taxi?

    28. 6. 2018,   15:31
  • Sad čekamo još Ubergirls, joj nadam se da će i to doći...

    28. 6. 2018,   06:36
  • mnogi ne vole konkurenciju

    29. 6. 2018,   22:17