Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Umjesto čokoladica, ovaj veliki automat izbacuje skupe jurilice

None Foto: THOMAS WHITE

U Singapuru, toranj od 15 katova sadrži samo Ferrarije i Lamborghinije u staklenim kutijama. Kupnjom i pritiskom gumba, vozila su automatiziranim dizalom za nekoliko sekundi na ulici

Garya Honga, vlasnika neobičnog salona luksuznih automobila, inspirirao je posjet prodavaonici igračaka gdje je vidio kako se pakiraju automobili - igračke. Kako bi riješio problem manjka prostora  u svojem auto-salonu, sagradio je najveći auto-automat na svijetu.

Šezdesetak luksuznih automobila, od vrha do dna tornja, automatski stižu u podzemnu garažu pritiskom gumba. Kupnja ipak neće biti potpuno samoposlužna. Zaposlenici će nadgledati mušterije prilikom kupnje.

Koncept nije nov, ali je svakako najambiciozniji do sada. Ipak, čini se kao dobar poslovni potez s obzirom da je prodaja porasla za 30 posto od prošle godine.

Komentari (16)
  • spominju se samo Ferrari-i i Lamborghini-i, a ja ko laik na prvu vidim da su tu parkirani i Mercedes Sl, Mercedes SLS, Rolls-Royce Phantom...ali to je tak dok seljo koji je do jučer prodavao bureke danas piše članke dostupne javnosti...

    19. 5. 2017,   12:56
  • Provučeš karticu i ... automat se počme glasno smijati.

    19. 5. 2017,   21:18
  • Ludilo braco, molim jedan Lambo Huracan, spakirajte za van

    19. 5. 2017,   11:48