Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Upoznaj poslodavce: Na speed datingu pronađi posao života

None Foto: Dreamstime

Na konferenciji o obrazovanju predstavit će se najveći hrvatski poslodavci. Još se pet dana možete prijaviti i za 24sata Hackathon na kojem vas čeka nagradni fond od 60.000 kuna

Speed dating s poslodavcima u sklopu konferencije “Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska” jedinstvena je prilika da studenti popričaju s predstavnicima tvrtki koje su zainteresirane za zapošljavanje mladih ljudi odmah nakon fakulteta.

Uz brojne korisne informacije, 12. listopada, od 11 do 15 sati, u Hrvatskoj obrtničkoj komori možete upoznati i budućeg poslodavca te saznati koje poslove i programe nude. Svi zainteresirani će moći provjeriti jesu li dobri kandidati. ostaviti svoj CV i potencijalno pronaći prvi posao. Poslodavci koji će se predstaviti na speed datingu su Raiffeisen banka, Ina, Hrvatska pošta i 24sata.

Još pet dana otvorene su prijave za 24sata Hackathon powered by Vipnet. Tema Hackathona je big data, traže se multidisciplinarni timovi koji imaju barem jednog programera, Ostali članovi tima mogu biti programer/developer, dizajner, marketingaš, ekonomist ili nešto treće, no važno je da vole izazove i razmišljaju izvan okvira. Pobjeđuje tim koji izgradi najbolji analitički model te najuvjerljivije prezentira njegovu logiku i dodanu poslovnu vrijednost.

Partner Hackathona je i Raiffeisen banka. Osigurali smo nagrade za čak tri tima. Pobjednički tim osvaja sudjelovanje na WBAF Take Invest Summitu 2018. u Istanbulu i 40.000 kuna. Drugoplasirani tim osvojit će 20.000 kuna, a trećeplasirani paket top gadgeta na tržištu. Za sve sudionike osiguran je vrhunski mentoring sastavljen od stručnjaka iz područja analitike, baza podataka, korisničkog iskustva i marketinga. Hrana i piće tijekom Hackathona također su na naš račun, a svima koji dolaze izvan Zagreba i Zagrebačke županije bit će plaćen smještaj.

Timovi će snage odmjeriti u subotu i nedjelju, 14. i 15. listopada, a natjecanje će se održati u HUB385 u Zagrebu.     

Tema: Bolje obrazovanje 2019.

Komentiraj, znaš da želiš!