Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uskoro stižu tri nova iPhone modela: Konačno i Dual SIM?

None Foto:

Sva tri modela imat će ekran od ruba do ruba, 'notch', skener Face ID, neće imati Touch ID ni 'home button' i za navigaciju će se koristiti 'gestures', odnosno pokreti po ekranu

Novi iPhone uređaji imat će bolju kameru, bit će brži, ali vjerojatno i skuplji. Bloomberg je još jednom preduhitrio Apple i objavio ono najvažnije što korisnike zanima - 'pouzdane insajderske' informacije o tri nova iPhone mobitela, koja ćemo upoznati 12. rujna.

Sva tri modela imat će ekran od ruba do ruba, 'notch', skener Face ID, neće imati Touch ID ni 'home button' i za navigaciju će se koristiti 'gestures', odnosno pokreti po ekranu, baš kao na iPhone X uređaju.

POGLEDAJTE VIDEO

Prvi među novim modelima bit će i najpovoljniji. Imat će ekran od 5.8 incha (14.7 centimetara) i samo jednu kameru iza. Sljedeći model 6.1 incha (15.5 cm) je najsličniji iPhoneu 8, osim ekrana. Treći je i najskuplji, iPhone Plus model (iako se možda uopće neće zvati Plus), koji će imati OLED ekran dijagonale 6.5 incha (16.5 centimetara) i najbolje moguće funkcije trenutno dostupne.

Poznato je i da će iPhone Plus i novi iPhone (6.1 incha) imati dvostruku zadnju kameru, kao i da će zaista biti predstavljen Dual SIM iPhone, makar u nekim zemljama.

Sva tri modela neće biti revolucija, nego evolucija iPhone priče - očekivani modeli s nekoliko značajnih unapređenja. Također, imena uređaja još nisu poznata.

Tema: Apple

Komentari (52)
  • K’vrapcu, još nisam niti ovaj otplatio a već dolazi novi

    28. 8. 2018,   13:01
  • Korisnik sam 7+ 128 gb. S obzirom da se bavim produciranjem glazbe ja mislim da sam ja iz tog telefona uspio izvuci maksimum tj. Imam ga godinu i nesto dana i jos uvijek izvlacim iz njega i nikada kraja glazbi i produciranju na istom. Kao i sa nastavkom 5u1 na koji spojis miksetu na telefon, klavijaturu, gitaru itd. Fenomen je kad sjednem u park da dobijem inspiraciju za stvaranje glazbe i kad u parku imam cijeli studio sa sobom koji bi kostao kad bi sve posebno kupovao sigurno preko milijun eura i ne znam koliko kamiona opreme bi trebao imati, a isto tako i objektive koje sam uzeo za isti... radi sve u realnom vremenu! Dok kod samsunga ima odstojanja i blokira i nije u realnom vremenu! Tako da se iskreno plasim sto ti strojevi u sebi imaju! Jer ako mi stane u djep par kamiona opreme, sto ovi imaju? Sto oni izbacuju to van!?

    28. 8. 2018,   16:42
  • ajde jedva cekam da si kupim novi i sada sam na staroj petici

    28. 8. 2018,   12:49