Obavijesti

Tech

Komentari 2

Uz ove stranice brzo ćete doći do inspiracije za kul projekte

Uz ove stranice brzo ćete doći do inspiracije za kul projekte
7

Pravo je vrijeme za 'uradi sam' projekte, a uz brzi mobilni internet nećete morati čekati da vam se učita video na mobitelu i još ćete brže doći do najboljih savjeta

VIDEO

Stiglo je proljeće i vrijeme radova na otvorenom, a u nastavku vam donosimo pregled odličnih stranica koje će vas savjetovati i inspirirati za vaše kreacije. Uz brzi mobilni internet lako ćeš i svugdje doći do svih savjeta i uputa. Klikni i saznaj sve o 4G internetu.

Instructables

Instructables

Instructables je stranica koja je krenula iz MIT Media Laba i postala ogromna zajednica ljudi koji dijele svoje savjete i kreacije. Uradi sam majstori ovdje će vam sve detaljno pokazati, a zanimljivi dio stranice su i natječaji koji se fokusiraju oko određenih tema. Korisnici tako sami glasaju za najbolje projekte, a žiri koji vodi stranicu potom bira one koje će nagraditi.

Supercook

Supercook

U hladnjaku i kuhinjskim ormarićima ste našli nekoliko sastojaka, ali sami ne znate kako bi ih najbolje bilo spojiti. Supercook je stranica koja želi pomoći u toj situaciji tako što će vam ponuditi odgovarajuće recepte s popularnih online kuharica.

Do It Yourself

Do it yourself

Samo ime im govori čemu služe. DIY ili Uradi sam je jedna od najpopularnijih stranica koje će vas savjetovati svemu i svačemu. Fokusirana je uglavnom na dom i sve vezano uz njega, pa tako ovdje možete naučiti kako učiniti malu kupaonicu većom, ali i kako popraviti kočnice na automobilu. Nude i financijske savjete, ali i forum za raspravu oko raznih kategorija.

Handimania

Handimania

Popularna stranica koja će vam pokazati kako stare palete prenamijeniti u odlične ležaljke za dvorište te kako napraviti fantastične ledene kocke s komadima limuna ili ledenu kavu s kockama kave. Uz malo truda i pokoji alat na ovoj stranici saznat ćete kako brojnim predmetima naći sasvim drugu namjenu.

P.S. - I made this

P.S. - I made this

Erica Domesek iz New Yorka pokrenula je blog i Instagram profil P.S. - I made this preko kojeg želi druge potaknuti da sami naprave nešto kreativno. Na blogu je tako puno toga posvećeno modi i nakitu, ali tehnologiji, pa tako možete vidjeti kako je ona izradila futrolu za iPad ili napravila jedinstvenu masku za telefon. Odlična ideja su i nasmiješeni zaštitni poklopci za leće vašeg fotoaparata.

I like to make stuff

VIDEO

How to make stuff je YouTube kanal na kojem ćete moći vidjeti kako Bob Clagett izrađuje bračni krevet, kalupe i akcijske figurice i niz drugih (često drvenih) kreacija, ali i kako se koriste razni alati. Uz brzi mobilni internet bit ćete sigurni i da ćete u radionici moći vidjeti sve Bobove upute i objašnjenja bez čekanja da se video učita do kraja.

1000 Life Hakcs

1000 Life Hacks

Svaki dan savjet jedan, moto je stranice i još boljeg Instagram profila na kojem će vam savjetovati da pri kupnji slušalica ili zvučnika pustite Bohemian Rhapsody grupe Queen zbog najšire kolekcije visokih i niskih tonova na instrumentima i vokalima. Pokazat će vam i kako pravilno točiti mlijeko bez da vam pola čaše završi po stolu, a ne u čaši.

Fix It Club

FixItClub

Ako vam se pokvarila vrtna kosilica, na stranici Fix It Club moći ćete pročitati što koji dio radi i kako vidjeti u čemu je problem. Stranica obiluje savjetima za popravak odjeće, malih kućanskih uređaja, popravaka po domu i niz drugih uputa i savjeta za vraćanje stvari u život.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....