Obavijesti

Tech

Komentari 0

Uz Telekom Bankarstvo više ne morate odlaziti do poslovnice

Uz Telekom Bankarstvo više ne morate odlaziti do poslovnice
2

Telekom Bankarstvo pokreću HT i Zagrebačka banka koji kažu da će nuditi najveći broj digitalnih bankovnih usluga. Jedna od njih će biti slanje novca klikom na kontakt iz imenika - slično kao što nudi i Keks Pay

VIDEO

Hrvatski telekom (HT) i Zagrebačka banka u četvrtak su objavili da su potpisali ugovor o suradnji u pružanju i distribuciji nove digitalne, bankarske usluge - Telekom Bankarstva.

Kako se navodi u priopćenju, riječ je o bankarskoj usluzi koja će korisnicima biti dostupna jednostavno, brzo i sigurno putem mobilne aplikacije koja uključuje široku paletu bankarskih proizvoda i usluga, uz podršku najraširenije mreže poslovnica i bankomata u Hrvatskoj, web chat i pozivni centar Zagrebačke banke. 

- Telekom Bankarstvo je prva takva suradnja telekomunikacijskog operatora i banke na hrvatskom tržištu. Usluga će korisnicima nuditi najveći broj digitalnih bankovnih usluga u Hrvatskoj, a na raspolaganju će biti svim korisnicima smartphonea, dok će korisnicima HT-a biti dostupne posebne pogodnosti - najavljuje se u priopćenju.

Iz HT-a i Zagrebačke banke također ističu da je to ujedno prva bankarska usluga kod koje je ugovaranje bankarskog paketa moguće preko mobilne aplikacije i bez odlaska u poslovnicu. Korisnicima će, dodaju, na raspolaganju biti i druge inovativne bankarske usluge, primjerice slanje novca samo klikom na kontakt iz imenika.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"S obzirom da smo dio Grupe UniCredit, ulaganje u digitalizaciju važan je dio naše strategije, kao i poboljšanje naše ponude na mobilnim platformama. Ova je suradnja prilika za poboljšanje naše učinkovitosti, ali još nam je važnije poboljšanje korisničkog iskustva klijenata. Prepoznajemo njihove potrebe i nudimo im najbolje iz oba svijeta - bankarstva i telekomunikacija", ističe u priopćenju zamjenik predsjednika Uprave i general manager Zagrebačke banke Claudio Cesario. 

Predsjednik Uprave HT-a Davor Tomašković naglašava kako je "ulazak u područje digitalnog bankarstva odličan primjer transformacije HT-a u digitalnu kompaniju".

Uvjeren je da će korisnici vrlo brzo prepoznati vrijednost jednostavnog i brzog upravljanja vlastitim financijama koje pruža usluga Telekom Bankarstva, "prvoj cjelovitoj bankarskoj usluzi na dlanu". 

"HT i Zagrebačka banka su u fazi pilotiranja usluge Telekom Bankarstva koja će biti dostupna svima do ljeta", zaključuje se u priopćenju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....