Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Veliki udarac za PES: FIFA 19 u rujnu dolazi s Ligom prvaka

None Foto: EA Games 2

FIFA 19 je dobila prvi najavni video i 28. rujna kao datum izlaska. Znamo da će Cristiano Ronaldo opet biti glavna zvijezda, a ove godine trebali bi imati i puno više naših igrača uz natjecanja Uefe

Nakon što je Konamijev PES ostao bez prava na Ligu prvaka, bilo je prilično jasno da ćemo je igrati u ovogodišnjem izdanju serijala FIFA, a to su i potvrdili uz prvi najavni video za Fifu 19. 

Osim Lige prvaka, igrat ćemo i Uefa ligu, što znači da ćemo imati priliku za igranje sa puno više domaćih timova i igrača. Međutim, još nije poznato hoće li i reprezentacija postati standardni dio nove igre. Sada nam je Hrvatska raspoloživa u dodatnom modu u kojem možemo odigrati Svjetsko prvenstvo. I ove godine ćemo pratiti priču mladog Alexa Huntera u modu Journey. 

Foto: EA Games

Kao i prošle godine, Cristiano Ronaldo je glavna zvijezda igre koja izlazi 28. rujna, a društvo će mu raditi i Neymar. Igra stiže za PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch.

Komentari (31)
  • How to make new FIFA 101: - Ronaldo na coveru - Novo ime igrice - Minimalne promjene grafičkog sučelja, hebeš gameplay - Repete

    10. 6. 2018,   20:15
  • pes je uvik bia bolji

    10. 6. 2018,   20:03
  • Samo PES

    10. 6. 2018,   19:57