Obavijesti

Tech

Komentari 50

Jeste li na Vipu? Mijenjaju ime, do kraja godine postat će - A1

Jeste li na Vipu? Mijenjaju ime, do kraja godine postat će - A1
1

Za korisnike je najvažnije da neće imati potrebe za zamjenom SIM kartica, brojeva, modema ili bilo kakve opreme, a sve usluge i dogovoreni procesi funkcionirat će kao i do sada

VIDEO

Vipnet je već 19 godina član A1 Telekom Austria Grupe koja ima 24 milijuna korisnika u sedam država, a kako se radi o jakom brendu, austrijska kompanija odlučila je lani da će A1 postati jedinstveni brend za sve svoje kompanije - što uključuje i Vipnet na našem tržištu. 

To znači da će do kraja godine Vip brend postati A1, a Vipnet d.o.o. postaje A1 Hrvatska. 

Za korisnike je najvažnije da neće imati potrebe za zamjenom SIM kartica, brojeva, modema ili bilo kakve opreme, a sve usluge i dogovoreni procesi funkcionirat će kao i do sada.

- S brendom A1 želimo i dalje biti pouzdan partner našim korisnicima te istodobno osnažiti njihove digitalne živote. U suradnji s našim korisnicima osmišljavat ćemo nova pametna rješenja zahvaljujući kojima će oni moći uživati u digitalnom dobu - rekao je u priopćenju Jiří Dvorjančanský, predsjednik Uprave Vipneta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iz Vipneta poručuju da i kao A1 nastavljaju s ulaganjem u mobilne i fiksne mreže, a da će ovo svim A1 korisnicima u svim državama omogućiti isto iskustvo brenda. 

Unatoč ovoj promjeni, sva stečena prava i obveze korisnika, poslovnih partnera, klijenata ili dobavljača ostat će nepromijenjena i valjana, bez potrebe za izmjenama sklopljenih ugovora. 

Ova promjena odnosi se samo na Vip, pa se Tomato neće mijenjati i nastavlja djelovati na tržište, a B.net će biti dostupan u okviru A1 ponude. 

Vip Metronet Business Solutions postat će A1 Business Solutions.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle