Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Više od 70 partnera podržalo je Digital Takeover u Zagrebu

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL 21

24sata udružila su snage s više od 70 partnera na konferenciji Digital Takeover koja je 13. ožujka u Cinestaru u centru Branimir okupila više od 1300 posjetitelja

Najveća regionalna digitalna konferencija Digital Takeover u organizaciji 24sata, Express, miss7 i JoomBoos u CineStaru zagrebačkog Branimir Centra okupila je rekordan broj posjetitelja iz Hrvatske i regije te predstavnike Vlade.

U novom izdanju konferencija je sudionicima predstavila širu sliku digitalne transformacije, a u 10 sati službenog programa kroz devet predavanja i tri panela u šest dvorana, brojni domaći i svjetski predavači naglasili su važnost praćenja trendova u digitalu i podijelitili svoja iskustva i znanja o kreiranju održive digitalne kulture.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Posebnu zahvalu organizacijski tim upućuje svim partnerima konferencije, digitalnim prijateljima i medijima koji su, na sebi svojstven način u području kojim se bave, među prvima prepoznali važnost digitalne komunikacije i podržali konferenciju. Ove godine okupilo ih se više od 70, a svaki od njih dao je svoj doprinos.

I ove godine konferencija se održala u prvom hrvatskom multipleksu, ujedno i najposjećenijem - CineStaru Zagreb u Branimir centru. Kompanija Blitz – CineStar najveći je kinoprikazivač u regiji koji broji 20 multipleksa. Među najbolje svjetske kinoprikazivače svrstava ga i opremljenost kinodvorana najsuvremenijim tehnologijama u skladu s posljednjim svjetskim trendovima i standardima te činjenica da je CineStar ekskluzivno publici ponudio najsuperiornije kinoformate IMAX i 4DX te je u svoja kina uveo digitalnu 3D tehnologiju, eXtreme dvorane, Auro 11.1 3D zvuk te 4K tehnologiju. Ponuda je upotpunjena i u segmentu luksuza - Gold Class kino (CineStar Arena Zagreb). Wall to wall platna, superioran zvuk i slika, udobna sjedala - značajke su CineStarovih dvorana. Dva posljednja projekta - Kaptol Boutique Cinema i CineStar 4DX Mall of Split - u svojoj ponudi imaju i dizajnerske barove koje potpisuje Studio Franić-Šekoranja i koji su postali omiljeno mjesto za izlazak u Splitu i Zagrebu, a kino izlazak podigli na sasvim novu dimenziju.

DIGITAL TAKEOVER Ovo su Business Leaders: Oni Hrvatsku vuku prema naprijed

Uber, tehnološka platforma koja preko aplikacije omogućuje lociranje vozača za siguran, učinkovit i pouzdan prijevoz, i ove je godine našim sudionicima omogućila siguran i povoljniji prijevoz na konferenciju. Ride Car nudi usluge jednostavnog i pouzdanog najma kvalitetnih vozila, od malih do velikih premium vozila, kako bi ona u potpunosti zadovoljavala različite potrebe korisnika. Upravo je Ride Car za sve naše predavače osigurao bezbrižan prijevoz u Zagrebu. Inozemni predavači bili su smješteni u luksuznom hotelu Esplanade koji je otvoren davne 1925. godine i jedna je od najpoznatijih i najprestižnijih građevina u povijesnoj jezgri grada.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Tvrtka SAP, kao svjetski lider u razvoju aplikacija za poslovnu suradnju, obogatila je program konferencije korisnim predavanjem Kennetha Stevensa koji je posjetiteljima predstavio glavne alate koje tvrtke moraju istražiti i iskoristiti kako bi svoje poslovanje učinile inteligentnijim u digitalnom dobu.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Nescaffe Dolce Gusto pobrinuo se da naši posjetitelji uživaju u najboljoj kavi koja ima savršeni omjer aromatičnih Arabica i Robusta zrna. Jamnica, Juicy, Vina Erdut i Jack Daniels osigurali su piće tijekom cijele konferencije i pobrinuli se za odličnu atmosferu u pauzama između predavanja i na kraju dana u neformalnom druženju, a da nitko ne ostane gladan, pobrinuo se Catering Lobaris iz Svete Nedjelje koji je za posjetitelje konferencije pripremio bogatu gastronomsku ponudu.

Agencija Švicarska dala je svoj kreativni doprinos, a zabavne i informativne poruke koje ste imali prilike vidjeti u prostorijama CineStara, rezultat su njihova rada. Zahvalni smo i AB dizajnu koji su osigurali osigurali vezice i akreditacije za sve posjetitelje, dok je agencija SuperHIK zaslužna za produkciju svih branding materijala konferencije.

Medijski brendovi iz Styrijine mreže: Večernji list, Poslovni Dnevnik i Njuškalo, dali su veliku medijsku podršku.

Zahvaljujemo se i svim digitalnim prijateljima na njihovu doprinosu koji su dali progovarajući o temi digitala kroz seriju intervjua. Veliku podršku u isticanju važnosti digitalne transformacije dali su i svi naši medijski partneri u Hrvatskoj i regiji.

Partneri konferencije: Styria, CineStar, Uber, Nescaffe Dolce Gusto, Ride Car, Esplanade Zagreb, SAP, Pixell, Njuškalo, Večernji list, Poslovni dnevnik, Švicarska, AB Dizajn, Superhik, Jamnica, Juicy, Jack Daniels, Vina Erdut, catering Lobaris.

Digitalni prijatelji: Dentsu Aegis Network, iProspect, Carat, Degordian, Bruketa&Žinić&Grey, BBDO, MediaVision, Imago, Universal McCann, Komunikacijski laboratorij, Pink Moon, Mediacor, Gemius, Drap, OMD, 404 agency, Dialog Komunikacije, Agencija IMC, ENTG, Morgan Grey, MediaCom / Group m, Inventa, Purpura agency, Mediapolis, Httpool.

Medijski partneri: Styria, Travelbook Putopis, Lider media, Marketing mreža, Poslovni savjetnik, Tportal, Media Marketing, Bug, Moje delo, Razlivena Tinta, TeaTime, ICT Business, Vijesti.me, Profitiraj, Žurnal24.si, CMC, Shhhefica, Večernji list, Poslovni dnevnik, Advertiser Serbia, Bolha, Wish.hr, AdriaMediaGroup, Kurir, Lipadona, Outdoor Akzent, Računalo, Narodni radio, Enter Zagreb, Gold FM.

Tema: Digital Takeover

Komentari (9)
  • Kaj je podržalo? Nečija jaja u zavoju...

    19. 3. 2018,   22:10
  • Ba-ba-ba-bam-bam - necu nista da znam - Ba-ba-ba-bam-bam - necu nista da znam - Jahaci magle

    19. 3. 2018,   17:40
  • Jesu predstavnici vlade bar naučili "emajl" poslati?

    20. 3. 2018,   01:13