Obavijesti

Tech

Komentari 0

WeAreDevelopers konferencija dovodi Stevea Wozniaka u Beč!

WeAreDevelopers konferencija dovodi Stevea Wozniaka u Beč!
2

WeAreDevelopers World Congress, najveća konferencija za developere u Europi, održat će se u Beču od 16. do 18. svibnja 2018. Steve Wozniak, suosnivač Applea i prepoznati računalni pionir potvrdio je govor na eventu.

Europskoj developerskoj sceni prošle godine pridružila se i WeAreDevelopers konferencija s 4.000 sudionika iz cijelog svijeta. Neki od predavača na konferenciji su: John Romero (id Software), Joel Spolsky (Stack Overflow, Trello), Preethi Kasireddy (Sapien), Håkon Wium Lie (CSS Erfinder), Rasmus Lerdorf (inventor of PHP), Felix Krause (Google) i mnogi drugi internacionalni i lokalni predavači koji će ispuniti dvodnevni program.

Suosnivači WeAreDevelopers konferencije Sead Ahmetovic, Benjamin Ruschin i Thomas Pamminger imaju velika očekivanja za 2018. godinu, očekuju 8.000 do 10.000 sudionika te dovode Stevea Wozniaka kao jednog od predavača. 

Gospodin Wozniak, također poznat kao "The Woz", jedan je od tri osnivača tvrtke Apple Inc., jedne od najvećih tehnoloških tvrtki na svijetu te je poznat kao jedan od "očeva" osobnog računala.

Sead Ahmetovic, suosnivač WeAreDevelopersa: "Sudjelovanje pojedinaca kao što je Steve Wozniak pokazuje relevantnost WeAreDevelopers World Congress i pokazuje da je WeAreDevelopers postao međunarodni brend."

"WeAreDevelopers jača gospodarsku važnost Austrije i pozicionira Beč kao tehnološki centar." dodaje Benjamin Ruschin, suosnivač WeAreDevelopersa.

Zahvaljujući njegovom nevjerojatnom prošlogodišnjem iskustvu, John Romero (Doom, Quake, Wolfenstein 3D) se vraća i u 2018-oj u društvu svoje supruge Brende. Osim njih, i mnoga druga velika imena očekuju se u Beču, a koja su već potvrdila svoje sudjelovanje na kongresu. Među njima su Renaud Visage (suosnivač Eventbritea), Angie Jones (Twitter), Feross Aboukhadijeh ( Webtorrent ), Nick Shadrin (Nginx) i Jina Anne (Amazon).

Thomas Pamminger, suosnivač WeAreDevelopersa, naglašava: "Svi developeri na svijetu pozvani su da razgovaraju i dijele svoje znanje s ostalim developerima na konferenciji." 

WeAreDevelopers održava se od 16. do 18. svibnja 2018. u Beču - 3 dana i više od 8.000 developera.

Iskoristite promotivni kod TFSATA15 i kupite ulaznicu s 15% popusta. Kod vrijedi za prvih 100 ulaznica kupljenih do 24. travnja.

 

Pratite WeAreDevleopers na:

Website: https://www.wearedevelopers.com/congress/
Twitter: https://twitter.com/WeAreDevs - @WeAreDevs
Facebook: https://www.facebook.com/wearedevelopers
Facebook event: https://www.facebook.com/events/353025661786700/
Instagram: https://www.instagram.com/_WeAreDevelopers/ - @_WeAreDevelopers

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith