Obavijesti

Tech

Komentari 0

Web.burza mijenja ime: 'Kao Human ćemo lakše raditi vani'

Web.burza mijenja ime: 'Kao Human ćemo lakše raditi vani'
2

Web.burza je s radom krenula 2001. godine, a nakon više od 1000 projekata odlučili su promijeniti ime u Human, što bi im trebalo biti od velike koristi u iskoraku na strana tržišta

VIDEO

Jedna od najpoznatijih hrvatskih digitalnih agencija, web.burza, nakon 18 godina rada od danas i službeno mijenja ime te postaje Human, a direktor kompanije Vanja Bertalan objasnio je kako su vrijednosti svih ljudi, zaposlenika, ali i klijenata i korisnika bili misao vodilja koje su ih dovele do novog imena kompanije. 

- Godinama smo pomicali granice, predvodili razvoj tržišta te postavljali standarde u interakciji s korisnicima, a upravo je godina punoljetnosti zrela za formalnu promjenu imena kako bi još snažnije iskoračili na strana tržišta - kaže Bertalan i pojašnjava jedan od razloga za promjenu imena. 

Dodaje kako Human predstavlja njihovu srž i međusobne odnose, ali i odnose prema klijentima što su ih gradili kroz web.burzu. 

- Do promjene imena je došlo kao spoj dvije potrebe, jedna je veći fokus na izvoznu komponentu gdje smo se teško snalazili s izgovaranjem i razumijevanjem našeg imena, a drugi potječe od činjenice da smo dobili previše upita za posao usmjerenih na burzu rada. Jednostavno smo morali nešto poduzeti, a godina u kojoj slavimo punoljetnost bila je prigodna - dodao je.

Tvrtka koja se bavi izradom strategija digitalnog nastupa, dizajnom user experiencea, web stranica, web i mobilnih aplikacija, odnosno svih sučelja koja omogućuju interakciju računala i ljudi sa svojim je radom krenula 2001. godine iz ureda u 18 kvadrata. Danas imaju urede u Zagrebu i Osijeku i zapošljavaju 40 ljudi. 

- Često čujem od kolega i poznanika iz industrije da imaju problema s pronalaskom kvalitetnog kadra, imamo i mi, ali indikator da radimo nešto dobro je činjenica da naši stariji programeri rade s nama preko 15 godina. To nam govori da radimo nešto dobro na društvenoj razini, da smo Human - kaže Bertalan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama