Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Whatsapp promjene: Korisnici više neće moći snimati zaslon

Uvodi se i mogućnost otvaranja aplikacije otiskom prsta i to na uređajima koji imaju tu funkciju. Dok su korisnici iPhonea već mogli isprobati metodu otisaka, uskoro će to biti moguće i za Android korisnike

Iz aplikacije Whatsapp najavili su velike promjene. Jednu od najpopularnijih aplikacija na svijetu koriste milijuni ljudi. Najveće polemike vode se oko mogućnosti ukidanja mogućnosti screenshota. Opcijom 'autentifikacije' planiraju omogućiti blokiranje snimki ekrana. Na ovaj način žele povećati privatnost korisnika, odnosno potencijalno daljnje dijeljenje privatnih razgovora. 

FILE PHOTO: The WhatsApp app logo is seen on a smartphone in this illustration | Autor: Dado Ruvic Foto: Dado Ruvic

Uvodi se i mogućnost otvaranja aplikacije otiskom prsta i to na uređajima koji imaju tu funkciju. Dok su korisnici iPhonea već mogli isprobati metodu otisaka, uskoro će to biti moguće i za Android korisnike.

Phone stock | Autor: Jonathan Brady/Press Association/PIXSELL Foto: Jonathan Brady/Press Association/PIXSELL

Velika je vijest i da WhatsApp radi na implementaciji animiranih naljepnica. Whatsapp još nije službeno objavio kada će se nove promjene točno realizirati. 
 

Komentari (19)
  • Bolje da riješe kašnjenje poruka po 2h...

    24. 4. 2019,   16:29
  • Isti klinac šta oni žele ukloniti opciju screenshoot kad ostaje svaki razgovor duboko pohranjen u enkripciji sustava..koja uopće poanta toga?

    24. 4. 2019,   16:31
  • "Uvodi se i mogućnost otvaranja aplikacije otiskom prsta i to na uređajima koji imaju tu funkciju." Ma da, stvarno?? A ja sam mislio da će se moći takootključavati i na uređajima koji nemaju čitač otisaka prstiju 😂

    24. 4. 2019,   16:28