Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

WinDays 19 donose više od 130 predavanja u četiri dana

None Foto: 24sata/24sata 2

Zajednički program 3. travnja počinje od 9 sati. Između ostalih predavat će Davor Aničić, voditelj razvoja poslovanja Styria Data Science tima, te Robert Preskar, voditelj digitalizacije u Rimac Automobilima

U šibenskom Amadria Parku od 2. do 5. travnja svoje 19. izdanje s više od 130 predavanja doživjet će WinDays konferencija. Prvi dan rezerviran je za WinDays19 Business, drugi s jednim smjerom Digital 4 Innovation za sve sudionike, a posljednja dva za WinDays19 Technology.

WinDays Business počinje u utorak, 2. travnja s programom u pet smjerova usredotočenih na ključne industrijske grane: proizvodnju, maloprodaju, financijske institucije, javni sektor, obrazovanje i zdravstvo.

Zajednički program za sve sudionike u srijedu, 3. travnja, počinje od 9 sati. Između ostalih predavat će Davor Aničić, voditelj razvoja poslovanja Styria Data Science tima, te Robert Preskar, voditelj digitalizacije u Rimac Automobilima. Aničić će na svom predavanju govoriti o tome kako umjetna inteligencija mijenja medijsku industriju te kako njenom primjenom Data Science tim mijenja način na koji čitatelji konzumiraju digitalne sadržaje, a Preskar će pojasniti kako u Rimac Automobilima gledaju na digitalnu transformaciju, što smatraju ključnim u tom procesu te koliko na "digitalno" utječe ljudski faktor.

WinDays19 Technology konferencija u četvrtak i petak, 4. i 5. travnja, bavit će se novostima iz IT svijeta koje će donijeti više od 80 stranih i domaćih predavača. Održavat će se sedam predavanja istovremeno, a podijeljena su u četiri programska smjera: aplikacije i infrastruktura, moderno radno okruženje, podaci i umjetna inteligencija te platforma za poslovne aplikacije.

Komentari (4)
  • Nisu vise windaysi sto su nekad bili. Nakon Opatije svake godine sve losije.

    21. 3. 2019,   21:49