Obavijesti

Tech

Komentari 0

"Želimo biti platforma kojom će se digitalizirati male tvrtke"

"Želimo biti platforma kojom će se digitalizirati male tvrtke"
1

Kako bi ubrzali digitalizaciju malih tvrtki, HT je predstavio novu Magenta 1 Business ponudu koja uvodi niz inofrmatičkih alata i usluga u jednostavnije pakete za poslovne korisnike

VIDEO

Hrvatski Telekom predstavio je u srijedu novu Magenta 1 Business ponudu, za koju su rekli kako bi htjeli da postane platforma za digitalizaciju malih tvrtki. Naime, radi se o platformi u kojoj su spojili fiksne, mobilne i informatičke usluge, ali i opremu koja je potrebna za rad tvrtkama. Na taj način, svaki njihov novi ili budući korisnik može digitalizirati ured na jednom mjestu, što bi trebalo olakšati rad i ubrzati poslovanje. U jednu ruku, ističu u HT-u, na taj način žele i zaštititi male tvrtke od visoko digitaliziranih kompanija koje mogu doći na tržište. 

U cijeloj su ponudi uveli nove fiksne i mobilne pakete, koji sada uključuju više prometa i jednostavnije korištenje, no uveli su i novu opciju koja bi mogla pomoći u toj digitalizaciji tvrtki. Radi se o Magenta 1 Bonusu, odnosno iznosu koji će korisnik svakog mjeseca imati na raspolaganju. To je bonus koji se korisniku osigurava, ovisno o broju priključaka i paketa. Taj iznos može se iskoristiti za neku od informatičkih usluga, bez obzira radi li se tu o sustavu za obradu i pohranu podataka, Officeu 365, fiskalizaciji, antivirusnoj zaštiti ili MAX TV paketu... Tako će se moći bez dodatnih troškova i jednostavnije isprobati nove usluge te vidjeti je li to ono što pomaže u poslovanju. 

Kako bi otkrili prednosti tih informatičkih usluga, male tvrtke i obrti imat će na raspolaganju stručno vodstvo kod odabira usluga, a  instalacija, 24/7 podrška i eventualni popravci su uključeni u mjesečnu naknadu. 

- Kroz jednostavnije i još bogatije ponude i mjesečni poticaj, opremamo digitalne urede i tvrtke diljem Hrvatske te na taj način reinvestiramo natrag u digitalizaciju. Takvim pristupom Hrvatski Telekom još jednom potvrđuje svoju poziciju najboljeg partnera malim i srednjim poduzetnicima - rekao je Saša Kramar, član Uprave HT-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Što se samih paketa tiče, u fiksnoj ponudi sada nude tri nova paketa. Basic nudi osnovnu brzinu od 20 Mbps za one s jednostavnim potrebama, a tu su i dva Business paketa s brzinama do 100 Mbps te sigurnosnim elementima. Ti paketi nude i novi profesionalni ruter, koji osigurava veći doseg i brzinu, što će biti od koristi svima koji su dosad imali obične kućne rutere, a radili su sa većim brojem uređaja. 

U mobilnoj ponudi imaju pet novih tarifa s cijenama od 129 do 459 kuna kojima žele pokriti sve potrebe. Najviša tarifa (Executive) tako nudi neograničene razgovore unutar Hrvatske i prema EU, ali i dodatne minute za razgovore prema regiji i ima 300 GB prometa. Korisnicima se sada omogućuje i da unutar svojih tarifa biraju dodatni iznos.  Sve ove usluge i upravljanje njima te računima i uređajima korisnici će moći obavljati kroz novi portal Moj Telekom Poslovni.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Istraživanje Revoluta: Hrvatska četvrta najpopularnija zemlja za odmor među turistima u Europi
HRVATI NA ODMOR U ŠPICI?

Istraživanje Revoluta: Hrvatska četvrta najpopularnija zemlja za odmor među turistima u Europi

Hrvati većinom ciljaju na srpanj i kolovoz, a Hrvatima su pak, top destinacije bile Slovenija, Italija, Njemačka, Austrija i Bosna i Hercegovina, pokazuje istraživanje financijske aplikacije Revolut

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...