Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Želite zaigrati novi PES 2018? Uz igru osvojite ekskluzivni sat

None Foto: Konami 4

Igra je prošla kroz gomilu promjena u odnosu na prošlogodišnji nastavak. Sada imate priliku osvojiti igru, ali i ekskluzivni PES 2018 sat

Kao i vječiti 'El Clasico' između Reala i Barcelone, fanovi nogometnih igara svake jeseni iščekuju veliki okršaj između PES-a i FIFA-e. Koja igra nudi bolju grafiku, bolji nogomet? Što su ove godine poboljšali? Ovo su samo neka od pitanja oko kojih se fanovi žestoko prepiru svake jeseni. 

I dok ćemo čekati još dva tjedna da vidimo što sve nudi FIFA 18, PES 2018 je već stigao te smo imali priliku uvjeriti se u velike pomake koje je donijela igra. Konami je napravio poboljšanja u svakom dijelu igre, od grafike do same igrivosti pa tako driblinzi i prolasci igrača daju osjećaj realnog i taktičnijeg nogometa.

None Foto: Konami 10

Tu je i niz atraktivnih detalja, pa će igrači u myClub modu moći imati najbržeg čovjeka svijeta Usaina Bolta, ali i legendarnog Maradonu te Davida Beckhama koji će se naći u nekoliko ključnih trenutaka svoje karijere kroz različite kampanje.  Foto: Konami

Kao ključne promjene Konami navodi poboljšani gameplay, redizajn izbornika i lica samih igrača, integraciju PES lige, ali i online co-op mod te druge modove i značajke poput Master League gdje možete iskusiti život menadžera. Grafički je igra značajno naprednija, a igrači koji igraju na računalima također će moći iskusiti značajna poboljšanja. 

Pravila nagradnog natječaja možete pročitati ovdje

Fill out my online form.
Komentari (33)
  • Ne mogu ispunit polja za igru? Zastoo??

    15. 9. 2017,   14:40
  • Isprobo, 17icu sam igrao skoro godinu dana, nikakve promjene, stalno igram PEs, još od ISSa...ali nažalost propali su. Vrijeme je za FIFU.

    15. 9. 2017,   15:16
  • iphone ili samsung, audi ili bmw, pes ili fifa....

    15. 9. 2017,   16:10