Obavijesti

Tech

Komentari 1

Zgrabite dok ide: Uz propuste u GTA 5 lako ćete do brda love

Zgrabite dok ide: Uz propuste u GTA 5 lako ćete do brda love
1

Nakon što smo ovaj tjedan imali čašćenje čitavim nizom glitcheva u GTA od čega je najpoznatiji Lester glitch, dečki iz Rockstara su zasukali rukave i pokrpali sve rupe. Barem su tako mislili.

VIDEO

Tek što je zakrpan najpopularniji Lester 'glitch' otkad postoji GTA 5, noćas se pojavio novi. Na isti način omogućuje svakom igraču $1000 svake dvije sekunde, ali za razliku od prvobitnog glitcha, za ovaj je potrebno imati bunker i mobile operations center. Sve ostalo je isto i detaljno objašnjeno u priloženom videu.

Iz iskustva korisnika koji su koristili ovaj glitch, Rockstar je svakom igraču koji je naštancao novac isti skinuo sa računa, a kako biste to izbjegli odmah kupite sve što vam treba, vozila, facility, bilo što.

Uz Lestera tu je i Pegasus glitch. Do kada?

Osim Lestera, u GTA se pojavio i jedan potpuno novi glitch koji se već naveliko pročuo i među igračima se naziva Pegasus glitch, jer se na isti način kao i kod Lestera glitch aktivira pozivom Pegasusu.

Stvar je vrlo jednostavna, telefonskim pozivom dolazi do glitchanja igre čime igrači na određenim lokacijama počinju dobivati novac na račun ne radeći ništa. Lesterov glitch zahtijevao je malo predradnji dok trenutno aktualni Pegasus ima trenutnu aktivaciju i igračima donosi $600 na račun svake dvije sekunde.

Pa dok je još aktualno bacite se na posao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća
AI KONFERENCIJA

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća

Konferenciju su organizirali Infobip, Slovensko-hrvatski poslovni klub SLO CRO i slovensko veleposlanstvo u Zagrebu, s ciljem razmjene znanja i iskustava u primjeni AI-ja u poduzećima kako bi s time uspješnije poslovali.