Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Terme Tuhelj i Terme Olimia na Festivalu vitalnosti

None Foto: Nina Đurđević/PIXSELL 7

U subotu točno u podne, na posljednji dan Festivala, za sve posjetitelje ispred Centra Cvjetni održan je kulinarski show pod nazivom "Vitalna kuhinja Terma Tuhelj i Terma Olimia"

Festival vitalnosti, održan od 13. do 15.studenog u Centru Cvjetni i na Cvjetnom trgu, privukao je mnoge građane koji su imali prilike poslušati zanimljiva i korisna predavanja o zdravlju i ljepoti, sudjelovati u besplatnim radionicama te pripremi i kušanju zdrave hrane na besplatnim gastro radionicama.

Chef kuhinje restorana Dvorac Mihanović, Mirko Ljubić, sve zainteresirane posjetitelje upoznao je s novitetima u gastronomskoj ponudi Terma Tuhelj i Terma Olimia. Na kulinarskom showu svi posjetitelji mogli su kušati ukusnu i zdravu hranu koju možete pripremiti i kod kuće te saznati sve o vitalnoj hrani i o novom selfness konceptu koji je predstavljen na radionici održanoj nakon show cookinga. Pripremali su se juneći rezanci s mladim povrćem u woku, teleći file na podlozi od lisnatih salata, grah s povrtnicom te kakao s grizom i mentom kao savršen desert. Posjetitelji Cvjetnog trga mogli su se okušati i u mini vježbama, tzv. kućnom ritualu koji je oduševio prolaznike.

Selfness, novi razvojni koncept Terma Tuhelj i Terma Olimia, predstavila je doktorica Cvetka Avguštin. Predavanje, točnije radionica, započela je vrlo interesantnim vježbama na kojima su sudjelovali svi zainteresirani posjetitelji. Radi se o kućnom ritualu, tri minutnim vježbama za opuštanje i pogled kroz same sebe koji je posjetiteljima osigurao pozitivnu energiju potrebnu za cijeli dan. Nakon odrađene vježbe, doktorica Avguštin predstavila je novi razvojni koncept i istaknula važnost i korisnost koncepta kojeg Terme Tuhelj i Terme Olimia nude svim svojim posjetiteljima

Saznajte na koji način funkcionira selfness te u širokoj ponudi koju Vam nude Terme Tuhelj i Terme Olimia odaberite ono što Vam najviše odgovara. Terme Tuhelj i Terme Olimia pobrinule su se da pronađete opuštanje i mir koji nam je svima prijeko potreban.

Veselimo se Vašem dolasku u Terme Tuhelj i Terme Olimia.