Obavijesti

Technomarket preporučuje - Samsung Smart televizore!

Technomarket preporučuje - Samsung Smart televizore!
3

Televizor je centar naših domova i središnji uređaj koji povezuje našu obitelj na kraju dana. Za Samsung to znači omogućavanje pametnog televizora budućnosti, danas.

Televizor je centar naših domova i središnji uređaj koji povezuje našu obitelj na kraju dana. Za Samsung to znači omogućavanje pametnog televizora budućnosti, danas – putem novog televizora koji vas prepoznaje i odgovara vam, povezuje vašu obitelj unutar i izvan kuće te nudi nevjerojatne mogućnosti sadržaja personaliziranih prema vašem životnom stilu i potrebama. Kako bi proširio novo TV iskustvo i pružio obitelji buduće tehnologije, Samsung je stvorio mogućnost nadogradnje televizora svake godine – osiguravajući tako najbolje novo TV iskustvo za godine koje dolaze. Samsung pametni televizori, poznatiji kao SmartTV stvaraju jedan potpuno nov i poseban eko sustav i ruše barijere među međusobno povezanim uređajima. Vizija Samsunga objedinjuje tri pokretačke filozofije za pametniji život: Smart Interaction (Pametna interakcija), Smart Content (Pametan sadržaj) i Smart Evolution (Pametna evolucija), sve s čime će se korisnici susretati na Smart TV tehnologiji. 

46" ES7000 Series 7 SMART Full HD LED TV

Budućnost pametnog televizora – danas

  • Postignite interakciju koristeći intuitivno glasovno upravljanje i upravljanje pokretima
  • Pristupite aplikacijama, sadržaju, Skype-u, Internetu i mnoštvu drugih opcija 
  • Unaprijedite svoj televizor svake godine koristeći Smart Evolution
  • Uživajte u besprijekornim pokretima, HD prikazima i nevjerojatnom 3D

Otkrijte budućnost kućne zabave uz Samsung ES7000 Slim LED TV. Napredna tehnologija ljudske interakcije putem glasovnog upravljanja i upravljanja pokretima, olakšat će vam kontrolu i pristup velikom rasponu sadržaja koji se nalazi na Smart Hubu, 3D zabavi i aplikacijama, kao i pretraživanju interneta i sl. Drugim riječima, Samsung vam pruža alternativu upotrebi daljinskog upravljača u situacijama kada on nije poželjan ili prikladan. Uz Smart Evolution, odnosno Pametnu evoluciju, više nikad nećete morati kupiti novi televizor. Zahvaljujući svojoj vlastitoj system-on-chip tehnologiji, Samsung je omogućio da putem jednostavnog utor na stražnjoj strani televizora iz godine u godinu možete nadograđivati svoj uređaj kako bi zadovoljio najnovije tehnološke potrebe.

U Technomarketu UE-46ES7000, 14.999,00 kn

43" E450 Serija 4 Plazma TV

Ova vrlo atraktivna serija televizora nudi brojne pogodnosti koje Vam mogu olakšati svakodnevni život. Jedna od tih značajki je ConnectShare™ Movie opcija zahvaljujući kojoj možete spojiti svoj USB priključak ili tvrdi disk kako biste prikazali filmove, slike i glazbeni sadržaj koji je na njima pohranjen, a možete direktno povezati do četiri uređaja. BD Wise tehnologija održava konstantnu komunikaciju između Samsung Blu-ray playera i televizora kako bi se postigle optimalne performanse. 

Samsung je prilikom izrade također mislio i na okoliš. Ova nova serija izrađena je od netoksičnih materijala i manjeg broja komponenata. Još jedna od pogodnosti je i Digital Noise Filter, koji eliminira šumove signala prikazane na zaslonu te tako omogućava kristalno čistu sliku. Tome doprinosi i Wide Colour Enhancer, značajka koja koristi napredne algoritme za drastično poboljšanje kvalitete slike. Raspon cijena za plazma televizor ove serije kreće se u rasponu od 3.499,00 do 5.199,00 kn u Technomarket trgovinama.

U Technomarketu PS-43E450 3.499,00 kn


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.