Obavijesti

Uključite se u igru portala Budi IN i osvojite super nagrade

Uključite se u igru portala Budi IN i osvojite super nagrade
1

Budi IN vas i ovog tjedna daruje super nagradama! Uključite se jer na vrlo jednostavan način imate priliku osvojiti kino ulaznice, putnu torbu ili mp3 player!

Naša ovotjedna nagradna igra je u znaku Berlina, a petoro sretnika nagrađujemo darovima koji će vam put do jedne od najfascinantnijih metropola učiniti zanimljivijim i lagodnijim. Uključite se i osvojite mp3 player SanDisk Sansa (8GB), putni kofer i kino ulaznice za Gold Class kino u Arena centru u Zagrebu.

Kako do nagrade?

Za osvajanje nagrade je potrebno samo malo truda i malo više sreće - posjetite Budi IN, potražite nagradno pitanje, a odgovor nam zajedno sa svojim podacima pošaljite na mail.

Nagradna igra traje do 15. svibnja 2012. godine u  11:00 sati nakon čega ćemo slučajnim odabirom izvući dobitnika i njihova imena objaviti na www.budi.in.

O Berlinu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Berlin je glavni grad Njemačke i, odmah nakon Londona, drugi po veličini grad Europske unije. Ova njemačka metropola nije samo povijesno, nego i kulturno, političko i ekonomsko središte Starog kontinenta. Zbog povoljnih cijena i bogatih sadržaja, Berlin jednostavno ne smijete zaobići. Iako je veći dio grada stradao za vrijeme Drugog svjetskog rata, obnavljanje starih i izgradnja novih građevina označila je transformaciju Berlina u jednu od najljepših i najzanimljivijih europskih, ali i svjetskih metropola. Kontroverzna povijest grada ostavila je za sobom brojne povijesne spomenike, a duh Zapada prisutan je u moderno uređenim klubovima, luksuznim brandovima te svjetski poznatim hotelima i restoranima koji su ugostili imena poput Brada Pitta, Angeline Jolie, Michaela Jacksona. Ima nešto u tom Berlinu- složila bi se većina turista!

Najbolja opcija dolaska do Berlina je zrakoplov. Vožnja je najbrža, a cijene povoljne. Od 3. lipnja Lufthansa uvodi direktne letove prema Berlinu iz Zagreba, Dubrovnika, Splita i Zadra već od 49 eura za jedan smjer, a u cijenu su uključene sve takse i pristojbe. Karte se mogu kupiti već danas. Dodatno, prikazom ukrcajne propusnice, kod partnera Luhthanse ostvaruje se pravo na posebne popuste i druge pogodnosti. Svaki se mjesec osiguravaju nove pogodnosti što je ujedno i dodatna motivacija za posjet europskoj prijestolnici.

Kako bi vam put do Berlina bio što udobniji, Lufthansa vas daruje luksuznim putnim koferom ili mp3 playerom, a za one manje sretnije, koji će ovog mjeseca ipak ostati doma, tu su 3 x 2 karte za filmski hit „Što očekivati kad očekujete“ s Jennifer Lopez i Cameron Diaz.

Herzlich willkommen in Berlin!

Pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

HDZ pao na 60 mandata, SDP na 42, DP na 14 mandata, Most na 11, Možemo ima 10 mandata
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

HDZ pao na 60 mandata, SDP na 42, DP na 14 mandata, Most na 11, Možemo ima 10 mandata

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata

UŽIVO Gužve na biralištima! Mnogi se žale da ih nema na listi. DIP se oglasio o izlaznosti
IZ MINUTE U MINUTU

UŽIVO Gužve na biralištima! Mnogi se žale da ih nema na listi. DIP se oglasio o izlaznosti

Hrvatska bira 11. saziv Sabora odnosno 151 zastupnika. Građani svoje pravo mogu iskoristiti do 19 sati, kada se birališta zatvaraju
FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto