Obavijesti

Usmjerite brigu tamo gdje je stvarno potrebno - CZO

Usmjerite brigu tamo gdje je stvarno potrebno - CZO
2

U nadolazećim blagdanskim danima kada posebnu pažnju poklanjamo sebi i najmilijima, CROATIA zdravstveno osiguranje je pripremilo i prigodno iznenađenje za sve osiguranike.

Vrlo često svoju brigu, ali i financijska sredstva usmjeravamo prema stvarima koje smatramo važnima, glancamo svoj automobil, kupujemo skupu tehniku i trošimo velike iznose za uređenje doma. Pri tome zanemarujemo jedini dom u kojem moramo živjeti, naše tijelo, a samo u zdravom tijelu možemo sigurno i sretno živjeti…

Prema izvještaju Hrvatskog zavoda za statistiku, u godišnjem razdoblju, više osobne potrošnje odlazi za različite kupljene lijekove bez preporuke liječnika, za komunikaciju, alkohol i duhanske proizvode nego na sustavnu brigu za zdravlje. Upravo ova statistika dokazuje da smo potpuno poremetili prioritete. Stoga nije na odmet podsjetiti se na ono što je stvarno jedino bitno - naše zdravlje.

CROATIA zdravstveno osiguranje d.d. se u sklopu svojih usluga dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja svojim osiguranicima na prvom mjestu nudi viši standard medicinske usluge.

U okviru svojih  zdravstvenih usluga koje uključuju dodatno i dopunsko zdravstveno osiguranje svojim osiguranicima omogućuje široku preventivu koja uključuje temeljiti sistematski pregled svake godine čiji se sadržaj usklađuje sa suvremenim postavkama medicinske struke. Svi programi sadrže specijalističke preglede, laboratorijske pretrage, te dijagnostičku obradu, dok viši programi sadrže i terapijske postupke poput fizikalne terapije, male operativne zahvate, specijalne kardiološke pakete, bolnički nadstandard, antistres programe itd. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ponuda dodatnog zdravstvenog osiguranja sadrži posebne police  namijenjene različitim zdravstvenim potrebama i dobi osiguranika. Za radno aktivnu populaciju idealni programi dodatnog zdravstvenog osiguranja su: NORMA, OPTIMA, SELEKTA, ULTIMA, MAKSIMA i EKSPERTA, JUNIOR za djecu i mlade  od 0 do 18 godina te SENIOR za starije od 65 godina.

U okviru dopunskog zdravstvenog osiguranja nudimo doplatu do pune vrijednosti pojedinih usluga iz obveznog zdravstvenog osiguranja  (participacija kod pregleda, boravka u bolnici, pretraga itd.), kao i doplatu za lijekove s dopunske liste lijekova.

U nadolazećim blagdanskim danima kada posebnu pažnju poklanjamo sebi i najmilijima, CROATIA zdravstveno osiguranje je pripremilo i prigodno iznenađenje za sve osiguranike koji u razdoblju od 01. prosinca 2010. godine do 15. siječnja 2011. ugovore policu dodatnog osiguranja te ih nagrađuje akcijskim popustom od 10%.

CROATIA zdravstveno osiguranje svojim osiguranicima pruža najveći izbor usluga pod nadzorom stručnog liječničkog tima. U vlastitim poliklinikama i preko 430 ugovornih zdravstvenih ustanova diljem RH te brzu reakciju upravo onda kada zatreba.

Zato poručujemo svim građanima da usmjere svoju brigu tamo gdje je ona stvarno potrebna, da brinu o svome zdravlju na pravi način i ugovore policu CROATIA zdravstvenog osiguranja već danas!

Više informacija na www.croatia-zdravstveno.hr ili besplatni info telefon 0800 55 10.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu