Obavijesti

Uštedite energiju i novac štednim rasvjetnim tijelima

Uštedite energiju i novac štednim rasvjetnim tijelima
3

U današnje vrijeme ušteda je na prvom mjestu, kako u poslovanim objektima, tako i u kućanstvima. Račun za struju možemo poprilično smanjiti upotrebom štednih rasvjetnih tijela

Tvrtka Lighting  se specijalizirala na području uštede energije i ovlašteni  je uvoznik i distributer najvećeg svjetskog proizvođača rasvjetnih tijela i izvora svjetlosti Philips Lighting.

Lighting okuplja vrhunske stručnjake iz djelatnosti svjetlotehničkog inženjeringa i izrađuje projekte rasvjete za različite tipove objekata:  od kuća, stanova, prodajnih i proizvodnih prostora, ureda, muzeja i galerija, sportskih terena, vanjske rasvjete fasada i urbanih zona pa do prometnica.

Jedan od najvećih projekata  nove, dekorativne i urbane rasvjete je rasvjeta  stare gradske jezgre grada Dubrovnika, jedan od sigurno najvećih projekata tog tipa u ovom dijelu Europe.  Projekt  je realiziran najsuvremenijom tehnologijom rasvjete i upravljanja, pri čemu su korišteni učinkoviti izvori, rasvjetna tijela su precizno postavljana i usmjeravana, a ujedno su propisno zaštičena i prilagođena okolini. Pravi efekt najbolje se vidi u samom gradu, a djelić dojma vidljiv je i na našim stranicama www.lighting.hr.

Veći potrošaći češće se obraćaju stručnjacima za rasvjetu prostora, dok se manji često oslanjaju sami na sebe. Većim potrošačima već se odprije moglo  lako pomoći izradama prijedloga rasvjete za prostore i analizama učinkovitosti, dok je za manje potrošače novi značajni korak jedinstveni  "green calculator" kojega  može besplatno koristiti na web stranici www.lighting.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 Korištenjem jednostavnog „Go green“ kalkulatora, korisnik na jednostavan način može analizirati i izračunati koje su mogućnosti uštede primjenom učinkovitih izvora. Za svaku situaciju dobije se i prijedlog rasvjetnih izvora s prikazom povrata investicije, sa svim tehničkim detaljima, a sljedeći korak može biti i direktna kupnja preko web shopa uz najniže cijene Philips izvora svjetlosti u Hrvatskoj.

S web shopom je tvrtka Lighting dodatno obogatila svoju ponudu,  tako da se svi energetski učinkoviti izvori svjetlosti (halogene, štedne i LED žarulje) i, kao i veliki broj rasvjetnih tijela na bazi LED tehnologije mogu direktno, brzo i jednostavno naručiti uz najpovoljnije cijene na tržištu što im omogućuje status uvoznika i zastupnika Philips Lightinga za Hrvatsku. Dodatna pogodnost je isporuka odmah svih proizvoda, a iznad određenog iznosa, dostava je besplatna na cijelo područje RH.

Više na www.lighting.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina