Obavijesti

VEGETARIANA se vratila na police dućana zdrave prehrane!

VEGETARIANA se vratila na police dućana zdrave prehrane!
2

Priča koja je počela još davne 1996. godine sa prvom bezmesnom salamom proizvedenom u Hrvatskoj, nastavlja se ovih dana – Vegetariana proizvodi se vraćaju na police!

Omiljenim bezmesnim namazima sa šampinjonima, maslinama i istarskim tartufima, sada su se pridružili naresci i Fit burgeri - redom proizvodi bez mesa koji će vjerno zadovoljiti sve gurmane koji se ponekad ili stalno ne žele hraniti mesom i mesnim prerađevinama.

Narezak bez mesa Vegetariana proizveden je na bazi sojinih proteina i biljnih ulja te ne sadrži pojačivače okusa, umjetna bojila niti GMO sastojke. Vegetariana narezak savršen je za pripremu hladnog i brzog obroka bogatog proteinima za sve one koji se žele hraniti zdravo.

FIT burger proizveden je na bazi sojinih i pšeničnih proteina, te biljnog ulja. Ne sadrži masnoće životinjskog podrijetla, pojačivače okusa, umjetna bojila niti GMO sastojke.

Na policama supermarketa nalaze se u smrznutom stanju a gotov topli obrok spremite za svega 5 minuta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

FIT burgeri puni zdravih pšeničnih i sojinih proteina savršen su topli obrok za vegetarijance i one koji žele ostati FIT! Jednostavni za pripremu, vrhunskog okusa ispunit će vas poletom i energijom potrebnom za cijeli dan.

Da podsjetimo, Vegetariana proizvodi pripravljeni su od visokokvalitetnih biljnih sastojaka i prirodnih začina bez GMO sastojaka, bez umjetnih bojila i pojačivača okusa, te bez masti životinjskog podrijetla. Glavni izvor energije osiguravaju sojini i pšenični proteini. Stoga svi Vegetariana proizvodi u potpunosti zadovoljavaju zahtjeve vegetarijanaca.

Stoga, ako volite papati fino ali ste nabacili koju kilu više ili pak želite održati teško stečenu liniju, ako se obiteljski liječnik prijeti rigoroznom dijetom jer kolesterol pleše po gornjoj granici, ako ste sportaš ili rekreativac, ako ste dijabetičar... na kraju krajeva ako niste ništa od toga svega probajte Vegetariana proizvode jer oni unapređuju zdravlje, ali ne uskraćuju užitak! Potvrdili vjerni potrošači unazad 15 godina koliko je Vegetariana prisutna na Vašim tanjurima!

Vegetariana – zdrava hrana svakoga dana!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?
NOVA SAZNANJA?

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...