Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Velika vrijednost za malo novca. Na Ulovi.hr i to je moguće!

None Foto: Ulovi.hr 3

Popust, rasprodaja, 2 platiš 3 nosiš, diskontne cijene, gratis, posebna ponuda… ovo su riječi koje volimo čuti kada kupujemo. Za svoj novac želimo uvijek više!

Siječanjske rasprodaje su tako daleko – treba čekati, a vi želite kupovati baš sada. Srećom, postoji način na koji možete za malo novca dobiti više vrijednosti. Ulovi.hr prvi je i jedini aukcijski portal u Hrvatskoj, koji svakoga dana nudi nove i zanimljive aukcije. Po prvi puta, pruža vam se mogućnost zabavne i uzbudljive licitacije za proizvode koji su predmet vaše kupnje. Ne brinite, ima svega za svakoga.

Dan uz Ulovi.hr

Ujutro se budite uz miris svježe kave koju ste napravili na svom novom KRUPS Dolce Gusto aparatu (na Ulovi.hr 136,76 kuna). Perete zube električnom četkicom za zube Philips (na Ulovi.hr za samo 2,12 kune). Pogledate na sat Accent (na Ulovi.hr 1,24 kune), vrijeme je za ručak kojeg ćete pripremiti pomoću kuhala na paru Vivax (na Ulovi.hr 5,00 kuna). Fotografirate Sony DSLR aparatom (na Ulovi.hr 20,76 kuna). Uživate u gledanju TV programa na LCD Samsung televizoru (na Ulovi.hr 13,06 kuna). Družite se s online frendovima na HP mini notebooku (na Ulovi.hr 115,45 kuna) i licitirate na Ulovi.hr sa 500 licitacija (na Ulovi.hr 10,00 kuna).

Koliko košta vrijednost na Ulovi.hr?

Svi ovi proizvodi na Ulovi.hr sada su dostupniji i povoljniji. Njihova ukupna tržišna cijena visoka je: ukupna vrijednost svih nabrojanih proizvoda iznosi čak 13.586,00 kuna! No, na Ulovi.hr, korisnici su ih (bez licitacija) platili samo 304,39 kuna. Računate? Ušteda na Ulovi.hr iznosi nevjerojatnih 13.281,61 kunu!!!

Što još čekate? Registrirajte se na Ulovi.hr i za početak ćete dobiti besplatnih 5 licitacija. Proučite pravila igre, odaberite nešto za sebe i ulovite više vrijednosti za manje novca. Samo na Ulovi.hr!