Obavijesti

Velika vrijednost za malo novca. Na Ulovi.hr i to je moguće!

Velika vrijednost za malo novca. Na Ulovi.hr i to je moguće!
3

Popust, rasprodaja, 2 platiš 3 nosiš, diskontne cijene, gratis, posebna ponuda… ovo su riječi koje volimo čuti kada kupujemo. Za svoj novac želimo uvijek više!

Siječanjske rasprodaje su tako daleko – treba čekati, a vi želite kupovati baš sada. Srećom, postoji način na koji možete za malo novca dobiti više vrijednosti. Ulovi.hr prvi je i jedini aukcijski portal u Hrvatskoj, koji svakoga dana nudi nove i zanimljive aukcije. Po prvi puta, pruža vam se mogućnost zabavne i uzbudljive licitacije za proizvode koji su predmet vaše kupnje. Ne brinite, ima svega za svakoga.

Dan uz Ulovi.hr

Ujutro se budite uz miris svježe kave koju ste napravili na svom novom KRUPS Dolce Gusto aparatu (na Ulovi.hr 136,76 kuna). Perete zube električnom četkicom za zube Philips (na Ulovi.hr za samo 2,12 kune). Pogledate na sat Accent (na Ulovi.hr 1,24 kune), vrijeme je za ručak kojeg ćete pripremiti pomoću kuhala na paru Vivax (na Ulovi.hr 5,00 kuna). Fotografirate Sony DSLR aparatom (na Ulovi.hr 20,76 kuna). Uživate u gledanju TV programa na LCD Samsung televizoru (na Ulovi.hr 13,06 kuna). Družite se s online frendovima na HP mini notebooku (na Ulovi.hr 115,45 kuna) i licitirate na Ulovi.hr sa 500 licitacija (na Ulovi.hr 10,00 kuna).

Koliko košta vrijednost na Ulovi.hr?

Svi ovi proizvodi na Ulovi.hr sada su dostupniji i povoljniji. Njihova ukupna tržišna cijena visoka je: ukupna vrijednost svih nabrojanih proizvoda iznosi čak 13.586,00 kuna! No, na Ulovi.hr, korisnici su ih (bez licitacija) platili samo 304,39 kuna. Računate? Ušteda na Ulovi.hr iznosi nevjerojatnih 13.281,61 kunu!!!

Što još čekate? Registrirajte se na Ulovi.hr i za početak ćete dobiti besplatnih 5 licitacija. Proučite pravila igre, odaberite nešto za sebe i ulovite više vrijednosti za manje novca. Samo na Ulovi.hr!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama
Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je