Obavijesti

Video

Komentari 11

Atraktivna Slovenka ljetnim je hitom 'zapalila' cijelu Hrvatsku

Atraktivna Slovenka ljetnim je hitom 'zapalila' cijelu Hrvatsku

Atraktivna pjevačica Nika Zorjan velika je zvijezda u Sloveniji, na Instagramu dnevno provodi minimalno pet sati, a s obožavateljima dijeli baš sve. Snimila je ljetni hit s JoomBoosom pa je vrijeme da je upoznate

VIDEO

Novi ljetni hit slovenskih zvijezda Nike Zorjan, glazbene skupine BQL i Isaaca Palme 'Vruće' od danas premijerno možete poslušati na JoomBoos YouTube kanalu. Iako je pjesma tek objavljena, već sad svi pričaju o atraktivnoj pjevačici Niki i njenim bojama kose.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na Instagramu provodi minimalno pet sati dnevno

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ova pjevačica, jednako kao i glazbu, obožava Instagram. Na Instagramu provodi minimalno pet sati dnevno i s obožavateljima dijeli sve.

- Puno vremena sam na Instagramu. To mi je posao. Instagram i društvene mreže su vrlo dobri kanali za promociju, tako da se jako trudim svaki dan objaviti neku fotku i u tome baš uživam. Volim objavljivati i storyje jer volim da ljudi znaju što mi se događa u životu. Dnevno sam na Instagramu sigurno oko pet sati - priznaje ova atraktivna pjevačica koju jednostavno ne možete ne primijetiti kad uđe u prostoriju.

Šarena kosa i perike

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✌🏽😋

Objavu dijeli Nika Zorjan 🎤💖 (@nikazorjan)

Njezin osebujan stil, šarena odjeća i - šarena kosa - čine je posebno zanimljivom, a boje mijenja često. Ipak, sad joj je ružičasta najdraža pa će takva ostati neko vrijeme.

 - Moj stil je osebujan, ali osim što sama biram kombinacije, imam i modne stiliste koji mi dosta pomažu. Ružičasta kosa mi je trenutno zaštitni znak, jer mislim da super oslikava moj pozitivan karakter i energičnost. Planiram ostati ružičasta barem još godinu dana - objašnjava Nika, koja često, uz to što boji kosu, nosi i perike. Naravno, u jarkim bojama.

Pjevanjem se bavi od malena

Talentirana 26-godišnjakinja iz slovenskog mjesta Petanjci glazbu živi otkako je propričala. Zapravo, prvo je propjevala, pa tek onda počela pričati. Završila je glazbenu školu, svirala je i klavir, a trenutno radi kao učiteljica razredne nastave. Ipak, glazba joj je oduvijek na prvom mjestu. Dosad je nastupala na slovenskom Eurosongu, nekoliko puta, a slovenska publika upoznala ju je u showu Supertalent.

- Ja sam prvo počela pjevati, pa tek onda pričati. Moj tata je isto glazbenik, kao i djed i od njih sam naslijedila ljubav prema glazbi. Zapravo, tata sad svira sa mnom u bendu.

Moj prvi nastup je bio kad sam imala samo dvije i pol godine na jednoj fešti i to je bilo to. Ne mogu ni zamisliti život bez glazbe, glazba mi znači sve. U Sloveniji imam ozbiljnu glazbenu karijeru, sad i djecu podučavam pjevanju i jako mi je važno da je glazba stalno prisutna u mom životu - rekla nam je Nika.

Nastupit će na CMC Festivalu

Nika je u Sloveniji ozbiljno velika zvijezda. Dosad je već nekoliko puta natjecala na slovenskom izboru za pjesmu Eurovizije. Ipak, danas joj to više nije toliko zanimljivo, a ono što joj je puno draže je činjenica da će predstavljati JoomBoos s pjesmom 'Vruće' na CMC Festivalu, zajedno s braćom Anejem i Rokom iz BQL-a i Isaacom.

- Mislim da će hrvatska publika jako dobro prihvatiti pjesmu. U Sloveniji je veliki hit, jako je pozitivna i vesela, prava ljetna. No, jako mi je drago da smo snimili i hrvatsku verziju. Vaš jezik je izuzetno melodičan i sve se jednostavno poklopilo - dodala je atraktivna Nika.

Spot i pjesmu 'Vruće' možete premijerno pogledati i poslušati na JoomBoos YouTube kanalu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'
VOX POPULI

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'

Pitali smo prolaznike koliko misle da će potprošiti ove godine za Uskrs. I dok većina kaže da će potrošiti više, neki tvrde da će im biti isto. Pogledajte u videu na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!
NOVI IZAZOV ZA POLICIJU

Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!

U Split dolazi više od 1400 gostujućih navijača, koje ovaj put neće prebacivati u autobuse pa tako pratiti do stadiona, jer navodno gradska prijevoznička tvrtka nije htjela ustupiti autobuse