Obavijesti

Video

Komentari 78

Ava Karabatić priznala: 'Dečko mi mora imati debeli novčanik'

Svestrana Zadranka je u trećoj epizodi realityja 'Život s Avom' provela dan u teretani sa zgodnim, nabildanim frajerima. Bilo je to prije tri godine, a Ava kaže kako danas ima druge kriterije...

VIDEO

Jako sam izbirljiva što se tiče muškaraca. Osim prave kemije i ljubavi mora imati i debeli novčanik. Ne volim one koji se hvale, a mogla bih i satima govoriti o onima koji su prema meni bili kreteni, rekla je Ava Karabatić. 

Zgodan joj je bivši talijanski nogometaš Francesco Totti jer 'zrači inteligencijom'. Kaže kako je kao sportska novinarka upoznala mnoge nogometaše te da su je iznenadili svojom skromnošću. 

S godinama su joj se očito promijenili kriteriji. Kad je prije tri godine za nas snimila najluđi reality show 'Život s Avom', 'palili' su je nabildani muškarci iz teretane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Odlučila je ispipati njihove mišiće te im pružiti i senzualnu masažu.

- Momci su baš napeti, da mi sad legnu, da imam ulje i da sam u bijeloj kuti, razbila bih ja tu napetost - rekla je Ava dok je masirala.

Dok momci svoju formu 'bruse' u teretani, ona je ipak priznala da za teretanu nema vremena pa ipak bira neke druge aktivnosti.

- Ljeti plivam, ali najviše volim jahati - kaže Ava i zaključuje da time dovodi i sebe i konje u bolju formu.

Ipak je i Ava odlučila pokazati što ona može. Bez obzira na to što je u teretanu došla u štiklama, odlučila je par puta udariti čekićem u gumu.

- Imam ja još snage, kada nešto hoću, onda hoću - rekla je vatrena Ava.

POGLEDAJTE I PROŠLE EPIZODE SERIJALA:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Šebalj: 'Prvi napravi sigurnosni koridor'; Vatrogasac: 'Velika greška je raditi nagla kočenja...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Prvi napravi sigurnosni koridor'; Vatrogasac: 'Velika greška je raditi nagla kočenja...'

Nova epizoda, novi gost u studiju Tko je kriv? Vatrogasac nam je objasnio situacije u kojima se nalaze kao vozači vozila s prednošću prolaska. Pogledajte i detalje u kojima se nisu slagali s Jurom Šebaljem...

Nova epizoda zabavnog serijala 'Kulturneja': Ovo su najčudniji stereotipi o Talijanima?!
POGLEDAJTE VIDEO

Nova epizoda zabavnog serijala 'Kulturneja': Ovo su najčudniji stereotipi o Talijanima?!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je nova epizoda zabavnog serijala 'Kulturneja'. Influenceri Alen Žigić i Petra Dimić u novoj su epizodi otkrili najčudnije stereotipe o Talijanima i saznali - jesu li točni?!
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti