Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Avantura ludog rakuna: Popeo se na neboder pa krenuo kliziti

Srce mi se paralo. Nisam vidio sretan završetak, rekao je jedan od očevidaca pothvata hrabrog rakuna. Životinja se uspjela popeti na zgradu od devet katova no uskoro je počeo kliziti. Pogledajte video...

Srce mi se paralo. Nisam vidio sretan završetak, rekao je jedan od očevidaca nevjerojatnog pothvata hrabrog rakuna. Svi pogledi bili su u petak upereni u zgradu od devet katova u New Yorku. Životinja se svim snagama pokušavala držati da ostane na zidu, a penjanjem je uspio doći do razine devetog kata. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Rakun se neko vrijeme pokušavao držati na zidu, a onda je učinio nesvakidašnju stvar. Skočio je sa zgrade! I taman dok su svi mislili kako je jadnoj životniji došao kraj, rakun se uspio dočekati na sve četiri noge. Nedugo zatim, rakun je brzo pobjegao u nepoznatom smjeru. 

Avanturu hrabrog rakuna na snimila je Micha Rea koja je u šoku promatrala cijelu situaciju. Nakon uspješnog prizemljenja, Micha je na snimci mirnog srca rekla: "Oh, pa on je dobro!". 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Komentari (5)
  • ko je dao dijagnozu da je rakun lud?

    25. 9. 2018,   14:27
  • O mali slatki stvorić, kuda je on krenuo..kako je pao 😔

    26. 9. 2018,   13:02
  • Ovdje smo samo svjedoci uspješnog korištenja lebdenja od strane rakuna.

    25. 9. 2018,   15:13