Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bezobrazluk u Zadru: Pobjegli iz restorana, a nisu platili račun

Foto:

Na sigurnosnoj snimci restorana vide se dvojica mlađih muškaraca koji nakon večere skaču s terase kako bi izbjegli plaćanje računa. Nekoliko puta su pogledali gleda li ih itko prije nego su se dali u bijeg

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

"Zaista smo motivirani kad su nam gosti zadovoljni i jako se trudimo", rekli su nam iz restorana Proto koji se nalazi u centru Zadra kada smo ih upitali za komentar o ovom neugodnom iskustvu koje se dogodilo u subotu u večernjim satima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovakav slučaj dogodio im se samo jednom u prošlosti, ali su krivca našli u blizini restorana i nakon suočavanja je pristao pokriti račun.

"Ovo ponašanje je nevjerojatno, pojeli su večeru u sljedovima i popili bocu vrhunskog vina", opisali su nam što je dvojac konzumirao prije nego su odlučili oštetiti restoran. Osoblju restorana, međutim, više smeta nedostatak poštovanja prema trudu i radu nego materijalna šteta koju su turisti napravili.

S ovakvim gostima nisu imali puno iskustva, ali znale su ih snaći druge neugodnosti. "Bude raznih gostiju, svađaju se s konobarima, lijepe žvakaće gume po inventaru ili gase opuške na neprimjerenim mjestima", opisali su iz restorana neke od problema s kojima se svakodnevno susreću.

Dodali su da su im najdraži hrvatski turisti. "Oni zaista cijene dobru hranu. Zahtjevni su i znaju što žele, ali su jako zahvalni gosti", pohvalili su ih.

Komentari (211)
  • Citam komentare i ne vjerujem koliko su hrvati jadni. Ne svi ali vecina hrvata. Znaci kad netko ukrade, dobiva maksimalnu podrsku. Kad netko opljacka takoder dobiva podrsku. Jer i banka navodno pljacka nas. Znaci svaki los cin hrvati pravdaju. . I onda se cudite da ne neparedujete te. Jadna li vam majka. Da pojasnim.... kao opravdanje ovdje ova dva ljigavca pravdate time jer jedu treceklasnu hrabu iz konzuma i jer su cijene previsoke. Jeli vama jasno da oni ne moraju jesti u restoranu? Mogu si kupiti u konzumu sto zele i jesti doma. Kao da imaju pravo krasti ako nemaju dovoljno u dzepu??? ja sam napoustio hrvatsku jos 1986 i nitko sretniji od mene. Neki moji prijateljji koji se planiraju vratiti u HR zivjeti ce se pokajati.

    5. 8. 2018,   15:20
  • Koja bruka,sada ih baš nitko ne vidi osim pola svita...

    5. 8. 2018,   14:26
  • Bravo?!? Svaka čast?!? Koji vam je k?!??? Vjerujem da pola vas koji podržavate ove klošare niste nikad u životu imali priliku zarađivati sami sebi za kruh, jer da jeste onda nebi podržavali te klošare koji se nažderu u pet slijedova i onda zbrišu...Kao i onaj "profi kuhar" koji se nažderao 5 kila hobotnice i napio najboljeg vina i onda se čudi 2000 kn računu...PORUKA za vas koji podržavate te kokošare je da probajte vi sami zarađivati od svog rada, a ne živjeti na tuđi i još pljuvati one koji uplaćuju u proračun...

    5. 8. 2018,   16:04