Obavijesti

Video

Komentari 63

Big Brother drama: Luki pozlilo pa ga je Hitna odvezla iz kuće!

Luka Rok u srijedu navečer žalio se na snažne bolove u trbuhu pa je preventivno odvezen u bolnicu na pretrage. Liječnici nisu ustanovili zdravstveni problem pa je nakon pregleda vraćen u BB kuću, kažu s RTL-a

VIDEO

Na malim ekranima u emisiji uživo koja je emitirana u srijedu nitko nije primijetio da se Luka Rok Medunović (22) ne osjeća dobro.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:06

U tajnosti su ga prevezli na hitni prijam u Kliničku bolnicu Dubrava nakon izvršavanja dnevnog zadatka u kojem su stanari morali pojesti velike količine hrane. Kako doznajemo, Luka Rok se žalio na probavne smetnje. Problema su imali i prošlog tjedna, kad se u Big Brother kući širila infekcija. Dubravka (47) tad je rekla Anči (24) da većina stanara ima “infekciju koju su najvjerojatnije dobili kupajući se u jacuzziju”. Spomenula je i liječnike te otkrila kako se neki ukućani liječe mazanjem kreme koju im je prepisalo medicinsko osoblje.

Zaraza se pojavila jer stanari nisu pazili na osobnu higijenu i redovito čišćenje jaccuzija, a gledatelji su tad primijetili i da stanari nemaju mašinu za pranje odjeće, nego odjeću peru na ruke. Uočili su i kako se neki neprestano češkaju i mažu kremama te da imaju kraste na nogama. Bivši stanar Zebo stalno se češkao po genitalijama, a bilo je onih koji su tvrdili da je Antonio Orač Orky (27) izvor zaraze. Bjelovarčanin se tad “izobličio” i zbog bolesnog zuba.

Luka Rok “bacio je oko” na Anezi (31), s kojom se prije nekoliko dana ljubio zbog tjednog zadatka pa pokušao oboriti Guinnessov rekord u francuskom poljupcu. Dan ranije par se povukao u spavaću sobu, gdje su prvi put spavali skupa u krevetu otkad su u Big Brother kući. Cijelo vrijeme su si šaputali, a kasnije je otkrio kako se osjeća u društvu pjevačice u usponu.

- Lijepo mi je. Cura je fenomenalna i sviđa mi se. Iako ona tvrdi da nije zaljubljena u mene, na trenutke mi se čini kao da je - rekao je. Dodao je da mu nije bilo lako spavati pored tako lijepe žene.

- Oboje smo mladi, a po prirodi malo divlji. Sve ti je jasno. Ne trebam ići u detalje. Zna se gdje smo - zaključio je.

Anezi se također povjerila Tomislavu kako simpatije između nje i kuhara iz Novalje postoje.

- Rekla sam mu: ‘Gledaj, ako si ti meni simpatija i ako imam 31 godinu, logično je da ako sam blizu tebe da se moram suzdržavati od poriva da te zagrlim, poljubim, zažvalim i tako dalje. Ako si u krevetu s nekim, ta se šansa povećava - izjavila je tad. Ipak, neke su ukućanke odlučile napakostiti BB golupčićima. Anči i Lucija (23) odlučile su namjerno isprovocirati sustanarku pa pokušavale zavesti njezinu BB simpatiju, jer je Luka Rok Anezi, tvrde, samo igračka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno