Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bijeg iz zlatnog kaveza: Ante Todorić i Martina se razvode

Foto:

Martina više nije mogla izdržati život u zlatnom kavezu. Potvrdili su nam to izvori bliski paru. Kako su počeli problemi s Agrokorom, tako su počeli i problemi u braku

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Dok Ante Todorić s ocem u Londonu prati zbivanja oko njihova bivšeg koncerna i osmišljava taktiku obrane pred hrvatskim pravosuđem njegova supruga Martina zatražila je razvod braka. Razlog?

Martina više nije mogla izdržati život u zlatnom kavezu. Potvrdili su nam to izvori bliski paru. Kako su počeli problemi s Agrokorom, tako su počeli i problemi u braku para koji je u hrvatskim jet set krugovima glasio za pojam skladnosti.

Iako neki špekuliraju kako je razvod zapravo pravna smicalica kako bi se spasilo što više imovine posrnulog tajkuna, odvjetnica Martine Todorić to demantira.

U vijestima pogledajte i ove priče:

- Okrutna država: Majci oduzeli sve kad joj je umro sin (12)

- Tajna je u prženju: Tamno pržena kava ne izaziva bolove u želucu

- Mr. striper: Antonio Šincek - Adam skida se na djevojačkim večerima

Komentari (156)
  • Koga briga?! Zašto se ne piše o ovome: "Četiri najveća hrvatska izvora, sada i službeno potvrđeno, više nisu u hrvatskim rukama! Ostali smo i bez Lipika i Jamnice i Svetog Roka i Cetine?" Piše Damir Gašparović u članku: "VODNO BOGASTVO HRVATSKE: Žedni preko vode..." Ima li zainteresiranih za ovu temu?

    17. 10. 2017,   18:36
  • Martinica, ti i Srculence ste najbolje frendice jos od studentskih dana... a i vec onda si znala da trebas samo dati pice tom ruznom, neinteligentnom covjeculjku sa govornom manom i tvoj zivot ce postati bajka.

    17. 10. 2017,   18:38
  • LOL---vidla ona da je bunar presušio...saće u lov na nogometaša...ccc...kak su prozirne...

    17. 10. 2017,   18:31