Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bizarnosti na našim cestama: Malo slijeću avioni pa trče konji

Novi događaji s hrvatskih prometnica nas iznenađuju iz dana u dan. Pamtimo vožnju starice u invalidskim kolicima po obilaznici, mnoge vožnje u suprotnom smjeru, a nedavno je i avion sletio na autocestu

Svaki dan na hrvatskim cestama dogodi se nova bizarnost pa smo se odlučili prisjetiti nekoliko najistaknutijih. Posljednja je bila u subotu kad je sportski avion Cessna morao prisilno sletjeti na autocestu A6 Rijeka-Zagreb kod Ravne Gore. Avionu se na oko 300 metara visine pokvario motor dok su u njemu bili učenica letenja i instruktor. Zahvaljujući instruktorovoj stručnosti, nitko nije ozlijeđen pri prisilnom slijetanju. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Prije pet godina mnogi vozači su ostali u čudu, kad su ugledali stariju ženu kako se vozi električnim invalidskim kolicima po zagrebačkoj obilaznici. Uopće se nije obazirala na druga vozila oko nje, a vozila se od Velikog polja pa sve do Dugava. 

Foto: 24sata/Arhiva

Tri provalnika su privukla pažnju javnosti prošle godine kad su starim Opelom Kadettom napravili cijelu potjeru po Novom Zagrebu. Natjeravala su ih četiri policijska automobila i jedan policajac na motociklu, a oni im to nisu nimalo olakšali. Naime, osim ceste su koristili i različite livade, parkove i igrališta, a radili su i slalom oko drveća

NK Inter Zapresic - HNK Hajduk | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Bilo je tu još mnogo toga, od tučnjava usred velikih prometnica preko životinja na autocesti pa sve do besplatnih piva za slučajne prolaznike. 

PRIPAZITE KAD TRAŽITE PARTNERA: Svatko ima samo dva savršena para u horoskopu

Komentari (6)
  • Pa onda bandic u bageru

    18. 8. 2019,   18:57
  • Spustanje aviona sa teh. problemima na cestu ili autoput je normalna procedura nikako bizarna .

    19. 8. 2019,   10:29
  • A šta na to kažu prometni stručnjaci...treba oko autoceste staviti još niže ograde, ne čipirati konje i pse, dati puno pravo lovcima kako bi lovišta proširili i na privatna dvorišta.... a oni koji plaćaju naknadu za ceste i sestarine neka voze brzinom da ni ovu baku ne preteknu, zbog vlastite sigurnosti!

    18. 8. 2019,   19:19