Obavijesti

Video

Komentari 0

Borna (19) prilazio djevojkama i ulijetao im 'pijanim' upadima

Borna (19) prilazio djevojkama i ulijetao im 'pijanim' upadima

Popularni youtuber Borna Rastović 8rasta9 (19) u sklopu JoomBoosovog serijala "Što bi bilo kad bi bilo" 24 sata morao je provesti trijezan radeći ono što inače često radimo kad popijemo koju čašicu previše

VIDEO

Ekipa ŠBBKBB serijala Borni nije unaprijed rekla kakvi ga zadaci čekaju, a već mu je prvi, gdje je trijezan morao nazvati bivšu curu i reći joj da se želi pomiriti s njom - što obično čine ljudi kada popiju, bio užasno neugodan.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Što da ja njoj kažem? 'Bok, evo zovem da te pitam kako si?' - pitao je Borna producente. Iako mu nije bilo svejedno, nazvao ju je, a nakon razgovora problijedio je od neugode. Kad su ga pitali što mu je, odgovorio je:

- Ne znam, baš se jadno osjećam. Osjećam pritisak neki. Kako da ja ovo objasnim i njoj i svojoj sadašnjoj curi? - rekao je.

Prilazio je djevojkama glupavim uletima

Sljedeći zadatak bio je da se fotografira u čudnoj pozi i tu fotografiju objavi na Instagramu. Također, vrlo neugodno, jer je na fotografiji bio skoro gol. Osim toga, producenti showa dali su mu zadatak da na trgu prilazi djevojkama s 'glupavim' upadima i da pjeva karaoke. 

Posljedice alkohola su razne i opasne, posebno za osobe mlađe od 18 godina

Sve nam je to možda normalno kad smo pijani, jer ne razmišljamo o posljedicama, ali Borna se uvjerio koliko su te stvari grozne i neugodne kad ih pokušaš izvesti trijezan.

Stručnjak u ovoj epizodi bio je Ante Bagarić, specijalist psihijatar, stručnjak za alkoholizam i druge ovisnosti. Bagarić je objasnio što je to ustvari alkohol te na koji način alkohol utječe na ljudsku psihu.

- Alkohol utječe na psihu na način da mijenja naš bogati emocionalni svijet. On je katastrofalan za sve, a posebice kad je riječ o pojedincima mlađima od 18 godina. Mozak tada još uvijek nije do kraja razvijen, kao ni emocionalni sustav, a alkohol kad to potopi nastaje neki negativan, tamni svijet - rekao je Bagarić.

Cijelu epizodu možete pogledati ovdje!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu